1 yıldır kullanılan laptopa toz bakımı yapılması gerekir mi?

tamam o zaman dostum yılda 1 kere yeterli o zaman. Tercihim yazın yapman, sıcak havalara temiz bakımlı bir şekilde girmesi daha verimli olur senin için.
Eyvallah hocam teşekkür ederim görüşlerin için

Sıcaklıkları kontrol edin tozlu kirli fanlar sesli çalışıyorsa temizleyin ama blogu söküp temizlik yaparsanız macunu yenileyin macun yenilemenin belli bir süresi olmaz hele ki 3-6 ay gibi zamanlarda şart diyenlere de inanmayın.🙂

Bilgisayarcı tanıdığımız var bakım için ona vermeyi düşünüyorum bırakın termal macun yenilemeyi toz bile alamiyacak kadar cahilim 😀

Eyvallah hocam teşekkür ederim görüşlerin için

Bilgisayarcı tanıdığımız var bakım için ona vermeyi düşünüyorum bırakın termal macun yenilemeyi toz bile alamiyacak kadar cahilim 😀
Hocam SAKIN soğutucu almayın. Eski laptoplar harici işe yaramıyor. Maksimum edeceği etki 3 derece ki onun yerine altına kitap koyup altını kaldırırsanız aynı etki olur. Soğutucu yerine stand alın, daha fazla gürültüye gerek yok. Bir de 1 yılda temiz bir odada kaldıysa öyle aman aman performans kaybı olmaz 20 derece gibi. Taş çatlasa 6-7 derece fark eder fakat bilgisayar sağlığı için en geç yılda 1 temizlik şart. Yaptıracağınız kişiye macunu kaliteli sürmesini söyleyin ki 300 fazla verip daha uzun ömürlü kullanasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı