plaxo
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, evet başlıkta gördüğünüz üzere 1 yıldır vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum. Amacım yağ yakıp kas kütlesi yapmak. Bu serüvene 113 kilo ile başladım ve 9 ay gibi bir sürede 85 kiloya düştüm ama hala kötü gözüküyordum çünkü boyum kurtarmıyor 1.78 boyum var göbek patlıyor her türlü. Benimle beraber başlayan arkadaşım kas kütlesi kazanmak için spor yaptı ve benden çok çok daha iyi gözüküyor onun yanında sanki spora yeni başlamış gibi duruyorum. 12. sınıfım sınıfta herkes ayrı zorbalıyor zaten gelişemedin diye ve bende daha çok düşünmeye başladım ağırlık olarak arkadaşımdan çok daha ağır kaldırıyorum hatta salondaki bir yapılı abiden bile ağır giriyorum ve en az 6 tekrar çıkarıyorum. Ağırlıklarımı maksimum 8-10 yapacağım şekilde seçiyorum ve ilk güne göre dağlar kadar fark var bazı makinelerde plaka yetmiyor ekstra ağırlık takıyorum ama gel gelelim ki vücut 10 üzerinden 3 duruyor. Şu an 1 ay diyeti bozdum ve kilom 91 oldu aklım almıyor... Çok kolay kilo alıyorum ve çok zor kilo veriyorum benden vücut çıkmayacak herhalde sadece güç olacak. Ben öyle düşünüyorum artık çünkü her gün sıkı diyet yapmak beni yoruyor. Evde her gün abur cubur alınıyor gözümün önünden eksik olmuyorlar. Vücudumun tek iyi gözüken yerleri ön omuz, göğüs, biraz da sırt onlarda cidden ağır girdim birazcık gözüksün zahmet olmazsa
Biceps, triceps, ön kol asla gelişmiyor ne kadar ağır girsemde gözükmüyorlar asla. (Kendimi Kutay Yanık gibi hissediyorum, o da güçlü ama görüntü yok.)

Son düzenleyen: Moderatör: