1 yıllık ASUS TUF A15 FA507RC laptopun touchpadinden çıt çıt ses geliyor

xerlyx

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde ASUS TUF A15 FA507RC model laptop var geçen sene eylül Ekim ayında almıştım, kullandıktan 2-3 ay sonra nadiren touchpade tıklamadan hafif parmak gezdirince sanki tıklamış gibi çıt çıt sesi geliyordu. Laptopu elime alıp yerini değiştirince düzeliyordu ama artık bu problem sürekli olmaya başladı, yatakta masada her yerde touchpadde parmak gezdirince tıklamış gibi ses geliyor. Altına vs bir şey koyup laptopu yerden yükseltince problem kayboluyor ama sürekli bu şekilde kullanmak saçmalık olur, problemin videosunu attım ürünün garantisi devam ediyor. Sizce garanti kapsamına girer mi nasıl bir yol izlemeliyim? (üründe kesinlikle sıvı teması olmadı)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesin sebebi touchpad olmayabilir mi ? Sanki kasanın bir vidası gevşemiş de siz touchpade dokununca o vidanın tuttuğu kasa parçasından ses geliyor gibi geldi.

Özellikle touchpad hizasına gelen vidaları bir kontrol etseniz ?

Sesin sebebi touchpad olmayabilir mi? Sanki kasanın bir vidası gevşemiş de siz touchpade dokununca o vidanın tuttuğu kasa parçasından ses geliyor gibi geldi.

Özellikle touchpad hizasına gelen vidaları bir kontrol etseniz?

Hocam çok teşekkür ederim 10 vidanın yaklaşık 6'sı kendini bayağı bir salmıştı, vidaları sıkınca düzeldi problem. Vidaları sıkarken biri hafif aşındı umarım garanti dışı etmemişimdir cihazı :).

Geçmiş olsun. 🙂

Bende de Asus laptop var, ram upgrade için alt kapağı açmıştım, açmadan servisi aradığımda alt kapağın açılması garantiyi bozmaz demişlerdi, sorun olmaz muhtemelen vidanın aşınması da.
Hocam çok teşekkür ederim 10 vidanın yaklaşık 6'sı kendini bayağı bir salmıştı, vidaları sıkınca düzeldi problem. Vidaları sıkarken biri hafif aşındı umarım garanti dışı etmemişimdir cihazı :).

Geçmiş olsun. 🙂

Bende de Asus laptop var, ram upgrade için alt kapağı açmıştım, açmadan servisi aradığımda alt kapağın açılması garantiyi bozmaz demişlerdi, sorun olmaz muhtemelen vidanın aşınması da.
Tekrar sağ olun hocam laptop bu aralar bana çok lazım, servise gönderecek vaktim yok çok iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı