1 yıllık laptopu nasıl iade edebilirim?

1 yıl sonra iade hem de hiçbir geçerli neden olmadan... Bu şekilde olsaydı her yavaşlayan miladı dolmaya yakın olan ürünü iade eder yenisini alırdık.

Sorunuza gelirsek bu şartlarda iade mümkün değil. İkincisi de SSD ve RAM almanızı önermiş olabilirler siz de istemiyorsanız almazsınız burada da herhangi bir terslik yok.
Dostum almam şart oldu resmen sistem doğru düzgün çalışmıyor gta san andreas bile oynayamıcaksam neyine verdim ben 3000 i
 
İade almazlar ve (sıkıntı çıkarmayacak ve en ucuzları seçtim) bunlar 300 TL tutuyor, sistemi güçlendirin.
 
Sistem yetersizliği benden kaynaklı değil ki ama
Bu mantıkla düşünürsek hiçbir konunun içinden çıkamayız. Örnek olarak ayakkabıların eskimesi veya bilmem kaç yıllık ıPhone 4'ün birçok uygulamada destek sıkıntısı da sizden kaynaklı değil. Sizin dediğinize göre bir ürünü bir kere aldıktan sonra sonsuza kadar yenileyip kullanabiliriz.
 
Son düzenleme:
Yanlış anlamadıysam bir laptop aldınız ve performansından memnun olmadığınız için servise gönderdiniz fakat sağlam dediler. Size RAM ve SSD takviyesi önerdiler performans artması için ve sizde istemiyorsunuz ve gerçekten 1 senelik laptop'u iade etmek istiyorsunuz. Fazlasıyla garip. Alırken size özelliklerini gösterdiler sanırım? Sorun benlik değil ki demeniz de saçma.
 
Dostum almam şart oldu resmen sistem doğru düzgün çalışmıyor gta san andreas bile oynayamıcaksam neyine verdim ben 3000 i
3000 lira bu devirde bir masaüstü bilgisayar için bile bir şey ifade etmiyor siz laptoptan bahsediyorsunuz. ah nerde o eski günler 2014’te 3000 liraya gtx 770’li sistemler yapılırdı :(
 
Senin iyi bir bilgisayarın yok ki, senin iyi bir bilgisayarın yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen? Senin iyi bir bilgisayarın YOK!!

Şaka bir yana o sorun değil kardeşim. Bilgisayarının performansı bu kadar. Daha hızlı açılsın istiyorsan SSD alıp windowsu ona kur. Tarayıcıda surf yaparken bilgisayar takılsın istemiyorsan 4GB Ram daha ekle.
Hocam okadar kaliteli olmayan laptoplar bile 2500 den basliyor 600 lirayi laf etmene gerek yok bence bu devirde 600 lira neye vermiyoruzki
 
Dostum almam şart oldu resmen sistem doğru düzgün çalışmıyor gta san andreas bile oynayamıcaksam neyine verdim ben 3000 i
Diğer donanımları bilmiyorum ama 4GB ramli sisteme 3000 lira verdiyseniz suç birazda sizde. Para kolay kazanılmıyor biraz araştırıp almanız lazım. SSD ve Ram takviyesi dışında pek bir seçeneğiniz yok.
 
Böyle bir kural yokki. Herkesin bütçesine göre satış yapıyorlar. İhtiyacınıza ve bütçenize göre alıp/almamak size kalmış. Sonuçta 16 GB RAM'li, 512 GB M2 SSD'li dizüstü PC'ler de var.

Ayrıca merak ettiğim bir şey var. Siz bu sistemi geri iade edip 3000 TL almayı mı bekliyorsunuz?
Dostum o kadar para verip bu sistemden 2004'ten kalma dandik bi oyun bile oynayamıyorsam ne anlamı var?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı