1 yıllık Mining yapılmış RX 570-580 alınır mı?

masmynak

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2018
Mesajlar
25
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi işlemci ve ekran kartı bakımından güncellemek istediğim için araştırma yaparken bir bilgisayarcıda 1 yıllık mining sistemde kullanılmış RX 580 Nitron 4GB ve RX 570 Pulse 4GB buldum. ikisine de 900 TL dedi ve Vatan Bilgisayar'dan alınma, kutu ve fatura mevcut.

1 yıl 5 kart ile beraber mining amaçlı kullanmışlar, sonra da bozmuşlar sistemi. Hız aşırtma kesinlikle yapılmadı diyor. Tüm bilgi bu. Soruma gelecek olursak bu kartlardan birisini alacağım, evde oyun oynama ağırlıklı amacım ve sizce alınır mı?

Araştırdım ama hep daha kısa süreli mining kartlar için cevaplar var. Ve konu acil olduğu için konu açmak durumunda kaldım. Alan oldu mu daha önce böyle kart ve mining yapanlar tecrübeleri gereği cevap verebilir mi? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapılmış kartlardan uzak durun. Hele hele 1 sene yapılmış karta dokunmayın bile. Şu sıralar zaten kartlar uygun fiyata satılıyor, yerinizde olsam sıfır alırım.
 
Sosyalde XFX 570 8 GB modelini satan bir arkadaş vardı. Sanırım 1200 TL'ye satıyordu sıfır ürün kutulu, faturalı. Kısa süre olsa yine pek bir şey olmazdı ama uzun süreli yani 1 yıl yapmış alınmaz kesinlikle.
 
Mining işlemi ekran kartını bitirebiliyor. Cevabı geç veriyorum kusura bakma. Mining işlemi yapılmış ekran kartından uzak durmak hatta almamak en sağlıklısıdır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı