10.000-11.000 TL monitör dahil sistem toplama

Çıkarmaz ancak fiyatı ne kadar? Bu sistem için fazla gelir. Önerdiğim EVGA gayet yeterli. Ayrıca FSP Hydro Tier 2 iken EVGA G3 Tier 1. Tier sayısı 1'e yakınlaştıkça kalite artıyor.
 
@Monkey D Garp ZOTAC'a bulaşmamanızı öneriyorum, çok sıkıntı çıkartıyor. Onun dışında Gigabyte diğerlerine göre daha sessiz bir soğutmaya sahip ve bu modeli de 3 fanlı. MSI Sea Hawk ise sıvı soğutmalı, onu da tercih edebilirsiniz.
Ancak benim seçtiğim monitörü almanızı öneririm. Çünkü şayet 10 bit panel kullanıyor. Bu da 1.07 Milyar renk demek.
 
@Bayram Şenakar seçtiğiniz ekran kartı ile MSI nin sıvı soğutmalı kartı arasında hangisi daha performanslıdır.


Edit: LG 27UD58-B bununla kıyaslandığında sizce hangisi tercih edilmelidir. Novabilgisayar güvenilir mi.
 
Son düzenleme:
Fiyatlar aynı ise MSI SeaHawk öneririm. Sıvı soğutma daha iyidir.

Ancak benim seçtiğim monitörü almanızı öneririm. Çünkü şayet 10 bit panel kullanıyor. Bu da 1.07 Milyar renk demek.
10-bit daha çok profesyonel kameralarda olur. Bu monitörlerde o tür işlerde iyidir. Yani fotoğraflarla ya da 10-bit gerektiren videolar çekmedikçe, fazladan para vermek gereksiz. Zira resimlerin ve filmlerin büyük bir çoğunluğu 8-bit kullanıyor. Çoğu insanda bence bu farkı oyunlarda felan anlamayacaktır.
 
Zotac'ı kötülemenin bir anlamıyok 900 serisinden sonra kendini çok iyi toparlardı.3 fanlı ve hava soğutmalı bir kart istersen Zotac,Gigabyte,Asus öneririm.Sıvı soğutmaya gelince fanlı modellere göre 20-30 derece daha soğuk ve sessizdir.Diyer özellikleri aynıdır.Hangi tasarımı beğendiysen onu al.Hiç biri yarı yolda bırakmaz.

Not:Zotac Amp Extreme 1080ti kullanıyorum sorunsuz çalışıyo ayrıca diyer firmalara göre farklı olarak 5 yıl garantisi mevcut.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı