10.000-12.000 TL Arası Monitörlü Sistem Tavsiyesi

Japone

Hectopat
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğimi üzere 10-12.000 aralığında mönitörlü bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Başta Pantheon olmak üzere forumda bilgi sahibi birçok arkadaş gördüm yardımlarını bekliyorum herkesin. Yardım eden ve fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim verdiğin sistem tavsiyesi için. Bu ürünleri aynı yerden montajlı alma şansım olur mu acaba? Konuya sizler kadar hakim değilim görmeye alışık olmadığım markalar var içinde. Ben vatandan almayı düşünüyordum ama baktığım üzere çoğu vatanın stoklarında mevcut değil. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim :)

Vatan, pahalı fiyatları, parça çeşitsizliği ve çalışanlarıyla uzak durmanız gereken bir yer. Bizzat tecrübe ettiğim için söylüyorum. Siz oraya 12000 TL bütçe ile gidersiniz, alakasız bir şekilde çıkarsınız.

Ayrı ayrı alın. Birleştirirken rehber videolarından yararlanırsınız. Cidden zevkli toplaması. Sonuçta bir şeyleri kombine ediyorsunuz.

Doğrudur ama elimden hiç gelmez bu tarz işler bu kadar para verip aldığım bir sistemi düzerken yanlış montaj filan yapıp zarar vermek istemem ürünlere :D Önerebileceğin alternatif bir yol var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı