10.000-12.000 TL sistem önerisi

Hocam her şey dahil bulmak çok zor. 2 opsiyon atacağım size. Bu attığımda her şey var ama çok da iyi değil. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-klavye-mouse-dahil-sistem-1183142089/detay

Bunu alıp ucuza ekipman alırsanız idareten BİM'den falan idare eder bir süre sonra yükseltirsiniz.

Ben bunlara baktım bana güvenerek bunları da almayın arkadaşlar araştırır yazarlar size büyük ihtimal.

Hocam 2 tane küçük ölü piksel sıkıntı olmazsa bu çok iyi bu fiyata sadece monitörsüz fiyatını da sorabilirsiniz.
Hocam 2 tane küçük ölü piksel sıkıntı olmazsa bu çok iyi bu fiyata sadece monitörsüz fiyatını da sorabilirsiniz.
Emirrimus diye birinin attığı kinkte ekran kartı 8 GB bunda 4G acaba çok bir şey fark ediyor mu hangisdaha iyi performans verir acaba

Emirrimus diye birinin attığı kinkte ekran kartı 8 GB bunda 4G acaba çok bir şey fark ediyor mu hangisdaha iyi performans verir acaba
İkisi eşit sayılır fakat böyle durumlarda VRAM büyük avantaj demektir. Bu yüzden RX 580 daha iyi derim. Tabii güç tüketimi, wattman, yazılım sorunları gibi şeyleri ele alarak 1650 Super seçebilirsin. Senin tercihin.

Hocam para sizin, sizin tercihiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı