10.000-12.000 TL'ye oyun odaklı sistem toplama

yigitjr

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2018
Mesajlar
6
Merhabalar herkese.
Uzun süredir belli başlı markaların oyun laptoplarıyla idare ediyordum. Fakat statik bir hayata geçtiğim için güzel bir masaüstü sistem toplamak istiyorum. En başından beri teknik konularla aram iyi olmamıştır, o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Şimdi bütçemi monitor dahil max 13.500-14.000 TL bandında ayarlamak istiyorum. inventus.com'dan ya da güvenilir olan ve kasayı benim için kurup yollayacak bir siteden alışveriş imkanı arıyorum.
Çok anlamadığım için şu olsun bu olsun fanatikliğim yoktur, beni mümkün mertebe kasayı bir daha açmadan uzun bir süre götürecek sistem önerilerinize açığım.
Saygılar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi bir yerin toplamasını istiyorsan tek bir yer üzerinden toplaman gerekebilir. Ama bu da alacağın sistemdeki bileşenlerden kısmana neden olabilir. Bir yerde bileşen daha pahalıdır, ama diğer yerde daha uygun olabilir. Sana tavsiyem gel karışık yerlerden sistem toplayalım, kurulumu için ise her türlü yardımda bulunuruz sana hatta gerekirse videoları izleyip ona göre monte edebilirsin. Dilersen kullanma kılavuzundan bakarak da yapabilirsin.
 
Cevabınız için teşekkür ederim.
Hazır kurulu sistemi istememin nedeni birincisi bu konuda gerçekten yetersiz olmam ve fiziki olarak bir bilen lazım olması halinde ikamet ettiğim yerin uzak bucak bir yer olması nedeniyle bu işte anlayan birini bulamayacak olmamdır.
Acaba örneğini verdiğim sitede optimuma yakın bir şey oluşturamaz mıyız?
Saygılar.
 
Oluşturmaya çalışacağım o halde.

Screenshot_3.png


LG 27UD58-B 27” 5ms (2xHDMI+Display) FreeSync 4K UHD IPS Fiyatı

Bu da monitörünüz. Sistemi Sinerji üzerinden topladım. @yigitjr
 
Son düzenleme:
Hocam neden Intel sistem toplamadınız? Oyun odaklı sistem Intel'den oluşmalı. Ayrıca sadece MSI bileşen seçmek olmamış. Bir de ben sistem toplayayım. Ayrıca konu açayan arkadaş, sen bileşenleri al ve kendin tak bak bunla ilgili çok kaynak var gerekirse görüntülü arayıp yapmana yardımcı bile olurum.
 
Önerilerinize açığım, hemen hemen aynı sistemin siparişini vermek üzereydim inventustan cevap bekliyordum. Sizin öneriniz nasıl bir sistem acaba?
Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı