10.000 - 13.000 TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan AOD44
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 643

AOD44

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir telefon alacağım 10-13 TL civarında bir bütçem birçok model araştırdım. 2. el bir iPhone da düşünüyorum. Oyun oynamayan günlük kullanım için gerekli. 2 kriterim var temelde iyi bir kamera 2. olarak ise hızlı, minimum seviyede donma yapan ve stabil bir işlemci. Hangi cihazları alabilirim acaba. Ayrıca forumu da bayağı bir okudum en çok S20 FE önerilmiş güncelleme almayacak olması sorun yaratır mı ya da 2 yıl önce çıkmış bir cihazı (Android için) almak mantıklı mı? İlgili ve bilgili arkadaşlar destek olur ise çok sevinirim.

Siz zaten alacağınız cihazı bulmuşsunuz. S20 Fe snapdragon.
Güncelleme konusuna gelirsek, uygulamaların hala büyük bir kısmı android 5le bile sorunsuz çalışıyor. O yüzden bence bu bir sorun değil.

Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir telefon alacağım 10-13 TL civarında bir bütçem birçok model araştırdım. 2. el bir iPhone da düşünüyorum. Oyun oynamayan günlük kullanım için gerekli. 2 kriterim var temelde iyi bir kamera 2. olarak ise hızlı, minimum seviyede donma yapan ve stabil bir işlemci. Hangi cihazları alabilirim acaba. Ayrıca forumu da bayağı bir okudum en çok S20 FE önerilmiş güncelleme almayacak olması sorun yaratır mı ya da 2 yıl önce çıkmış bir cihazı (Android için) almak mantıklı mı? İlgili ve bilgili arkadaşlar destek olur ise çok sevinirim.
Sıfır bir cihaz alacaksan S20 FE. Bütçeyi yükseltirim dersen S21 FE.
İkinci El iPhone;
•iPhone 11
•iPhone XS Max
•iPhone XS

Galaxy S20 FE 8/256. Zor olduğunu biliyorum ama eğer bütçeyi arttırabilirsen Galaxy S21 FE 5G modelini alman daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir telefon alacağım 10-13 TL civarında bir bütçem birçok model araştırdım. 2. el bir IPhone'da düşünüyorum. Oyun oynamayan günlük kullanım için gerekli. 2 kriterim var temelde iyi bir kamera 2. olarak ise hızlı, minimum seviyede donma yapan ve stabil bir işlemci. Hangi cihazları alabilirim acaba. Ayrıca forumu da bayağı bir okudum en çok S20 FE önerilmiş güncelleme almayacak olması sorun yaratır mı ya da 2 yıl önce çıkmış bir cihazı (Android için) almak mantıklı mı? İlgili ve bilgili arkadaşlar destek olur ise çok sevinirim.

0 S20 FE, ikinci el iPhone 11.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı