10.000 - 15.000 TL sistem önerisi

Bütçe
10.000 - 15.000 TL
Hocam zaten ben fps oyunları ile ilgileniyorum ağırlıklı olarak bu sistem beni tatmin eder mi?
Sistem kötü değil fakat fiyatı çok.
3060 yeter ise hero sistemde işlemciyi 5600 yaparak alın,12100F ten daha performanslı.

Sistem kötü değil fakat fiyatı çok.
3060 yeter ise hero sistemde işlemciyi 5600 yaparak alın,12100F ten daha performanslı.
Hocam onun dışında değişmem gereken bir şey var mı? Ekran kartından dolayı geç açılıyor gibi bir yorum gördüm yorumlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onun dışında değişmem gereken bir şey var mı? Ekran kartından dolayı geç açılıyor gibi bir yorum gördüm yorumlarda.
Yorumu atar mısınız ekran kartı ile geç açılmasının alakası neymiş yorum sahibi anlatsın bize.
5600 dışında değiştirmeniz gereken birşey yok.

Yorumu atar mısınız ekran kartı ile geç açılmasının alakası neymiş yorum sahibi anlatsın bize.
5600 dışında değiştirmeniz gereken bir şey yok.

Hocam bu yorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230220-235418.png
    Screenshot_20230220-235418.png
    190,1 KB · Görüntüleme: 37
15k böyle bir sistem alınabilir:
Onun dışında NVIDIA isterseniz yukarıdaki hocamın attığı sistemi özelleştirerek alabilirsiniz.

Adam sistemin kralını atmış. Daha ne duruyorsunuz yapıştırın bunu.

Anakart dışında bu bütçede gerçekten kral sistem, 2-3 hafta önce aynı sistem 15.300 TL idi ve anakartı B450M k idi.

Bence bütün parçaları kusursuz iken anakarta takılmaya gerek yok. Bu fiyata böyle sistem bulamaz çünkü. PSU ve kasa on numara. Ekran kartı ve işlemci desen konuşmaya gerek bile yok. Kesinlikle alınmalı bu sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı