10.000₺ bütçeyle RTX 3060 Ti veya RTX 3070'li sistem tavsiyesi

Gaming Series X

Femtopat
Daha fazla  
Yayın için de kullanılabilecek bir sistem arıyorum. 10.000₺ bütçe ile (sadece kasa) imkansız mıdır? Çok fazla kararsız kaldığım için sizlere de danışmak istedim.

Normalde hazır sistem yerine parçaları kendim tek tek indirimli şekilde alarak toplardım ancak benden fazlasıyla uzakta yaşayan bir arkadaşım için sistem arıyorum. Hazır sistemlerde bu bütçeye uygun iki adet sistem buldum.

TEKNOPANDA-KARAKIZ (9.599₺) ve Sinerji Bright (10.269₺)

İtopya üzerindeki sistemin stoğu yaklaşık 1 saat önce bitti elimde mevcut tek seçenek Sinerji Bright sistemini almak. Sizce alınır mı? Sizlerin tavsiyeleri nelerdir?

Yayın için de kullanılabilecek bir sistem arıyorum. 10.000₺ bütçe ile (sadece kasa) imkansız mıdır? Çok fazla kararsız kaldığım için sizlere de danışmak istedim.

Normalde hazır sistem yerine parçaları kendim tek tek indirimli şekilde alarak toplardım ancak benden fazlasıyla uzakta yaşayan bir arkadaşım için sistem arıyorum. Hazır sistemlerde bu bütçeye uygun iki adet sistem buldum.

TEKNOPANDA-KARAKIZ (9.599₺) ve Sinerji Bright (10.269₺)

İtopya üzerindeki sistemin stoğu yaklaşık 1 saat önce bitti elimde mevcut tek seçenek Sinerji Bright sistemini almak. Sizce alınır mı? Sizlerin tavsiyeleri nelerdir?

İkisi de alınmaz. Ayrı ayrı alırsanız çok daha iyi. İllaki hazır olacaksa İtopya'daki kasayı değiştirin.

İkisi de alınmaz. Ayrı ayrı alırsanız çok daha iyi. İllaki hazır olacaksa İtopya'daki kasayı değiştirin.

Eğer stok bitmemiş olsaydı yarın içerisinde kasayı "THERMALTAKE Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W" ile SSD'yi değiştirmeyi düşünüyordum ancak gözümün önünde stoktan düştü ürün. Tekrar stoka ise ne zaman gelir bilemiyorum. 1 Ocak tarihine kadar sistemin alınmış olması gerekiyor.

Eğer stok bitmemiş olsaydı yarın içerisinde kasayı "THERMALTAKE Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W" ile SSD'yi değiştirmeyi düşünüyordum ancak gözümün önünde stoktan düştü ürün. Tekrar stoka ise ne zaman gelir bilemiyorum. 1 Ocak tarihine kadar sistemin alınmış olması gerekiyor.
Bence kendiniz toplamalısınız. Hazır sistemlerde her zaman bir kaç parçadan fire veriyorsunuz ve bu parçaları değiştirmeye çalıştığınız zaman çok yüksek fiyat farkı istiyorlar.

Sinerji'deki sistem fena değil. Alınır ama anakart ve SSD'yi cidden beğenmedim. Bunları değişseniz fiyat farkı olacak. Kendiniz toplayın bir şekilde.

Bence kendiniz toplamalısınız. Hazır sistemlerde her zaman birkaç parçadan fire veriyorsunuz ve bu parçaları değiştirmeye çalıştığınız zaman çok yüksek fiyat farkı istiyorlar.

Sinerji'deki sistem fena değil. Alınır ama anakart ve SSD'yi cidden beğenmedim. Bunları değişseniz fiyat farkı olacak. Kendiniz toplayın bir şekilde.

Sinerji'de olan sistemdeki anakartı ben de hiç beğenmedim. Mevcut kartlar arasından hangisini tavsiye edersin?

1609181624981.png

Tomahawk Max ile değişmelisiniz.

SSD'yi değişin diyemiyorum çünkü çok uçuk fiyat farkı var ama Tomahawk Max için o fiyat farkını vermek mantıklı.

Anladım, çok teşekkür ederim. Şöyle bir sistemle daha karşılaştım: Deluxe 5T10

Intel'in 10400F işlemcilerinin Z serisi anakart probleminin farkındayım.

Anladım, çok teşekkür ederim. Şöyle bir sistemle daha karşılaştım: Deluxe 5T10

Intel'in 10400F işlemcilerinin Z serisi anakart probleminin farkındayım.
Rica ederim, ne demek.

PSU değiştirilmiyor bile. O sistem Aigo PSU'ya emanet edilmez. Eğer hazır alacağım diyorsanız Sinerji'deki sistemi alın. Ekran kartının modeli baya iyi ve bu yüzden SSD'yi görmezden gelebilirim.

Rica ederim, ne demek.

PSU değiştirilmiyor bile. O sistem Aigo PSU'ya emanet edilmez. Eğer hazır alacağım diyorsanız Sinerji'deki sistemi alın. Ekran kartının modeli baya iyi ve bu yüzden SSD'yi görmezden gelebilirim.

1609337449323.png

Tavsiyelerin neticesinde sistemi bu şekilde 10.900₺'ye satın aldım. Hatalı bir şey var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı