10.000 lira ile 16.000 lira arası RTX'li sistem toplama

2K sistem toplanır bu paraya. Beyaz sevdanız var anlaşılan, o bütçeyi biraz yukarı çeker. Vision modeli Gaming OC'den iyi bir model değil ama daha pahalı. PSU'da da benzer bütçeye daha iyi Tier A PSU'lar var. İtopya dışına çıkarsanız çok güzel sistemler dizilir.

Saçma sapan bir sistem. Sakın almayın.
almıyorum o örnek olur mu olmaz mı diye sordum
2K sistem toplanır bu paraya. Beyaz sevdanız var anlaşılan, o bütçeyi biraz yukarı çeker. Vision modeli Gaming OC'den iyi bir model değil ama daha pahalı. PSU'da da benzer bütçeye daha iyi Tier A PSU'lar var. İtopya dışına çıkarsanız çok güzel sistemler dizilir.
itopya zorunlu değil

Palit RTX3080 GAMEROCK 10GB 320Bit GDDR6X | Game Garaj (Stoklara gelince 8800 TL)

16061 TL

Bütçeyi aşabilirseniz sıvı soğutmaya da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam Windows 10'a o kadar para vermeyin, OEM kod alırsınız. Ayrıca 10400F ve B450 uyumlu bir ikili değil. Anakartı Intel secseniz bile Z490 olmadiktan sonra 10400F ile 2666MHz üstüne çıkamayacağınız için 3600MHz RAM saçma olur. Ayrıca o PSU yerine bu daha iyi olur. RGB'ye takılmayın.
ben psu da rgb ye takılmadım psu bulamamıştım teşekkürler
Palit RTX3080 GAMEROCK 10GB 320Bit GDDR6X | Game Garaj (Stoklara gelince 8800 TL)

16061 TL

Bütçeyi aşabilirseniz sıvı soğutma da alabilirsiniz.

teşekkürler güzel duruyor
bütçeyi çok aşamam sıvı soğutmaya bir bakacağım olmassa stok fan kullanırım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı