10.000 TL-25.000 TL 10 adet Ultrabook tavsiyesi

Hocam belirttiğim cihazı ben de hem denemiş olmak hem de güzel geldi özellikleri diye bir arkadaşa almıştım, incelemesini yapacaktım ama cihaz gelince açılmadı, arızalı diye iade etmek durumunda kaldık. Dediğiniz IPS olayını deneyecektim ama sizin attığınızla aynı kasa zaten.

Lenovoya hiç girmedim hocam cihazlar çok güçlü kullanımı güzel ama TN panel ne ya. Azcık farklı açıdan bakınca görünmüyor bile. Ama Asus vivobookların TN panellerinden daha iyi olduğunu fark ettim gözlem sonucu, en azından daha parlak görünüyor. IPS bilgisayarın yanında açıdan başka bir sorun yaşatmadı. Ama yine tercih edilmemesi gerekiyor.



Hocam ben bunu çok merak edip araştırmıştım bayağı bu isimlendirme niye böyle diye. En özet görsel:
Eki Görüntüle 2176450
Direkt açıklıyor. 7020 direkt eski seri ama sorun eski olmasından çok GPU'nun yeni mimari olduğu halde aşırı zayıf bırakılması. Baya maaliyetten kısılmış. 7x30 5000 serisi (5600, 5800 olanlar direkt büyük cacheli olanlar) direkt değişimsiz. 35 zaten 6000 serisi ve bu bütçede olmaz zaten.

Hocam isterseniz rapor atın. Rehber zaten temiz sadece o laptopu birileri birilerine önermezse daha güzel olabilir.


Hocam 2 tane var sitede nedense birine farklı fiyat girilmiş.

Dediğim bu. Benim elimdeki bilgisayarda şuan sanırım anakart arızası var. Garanti olayları vs. Şuan aynı bütçede cihaz alsam direkt expertbook alırım.
Hocam öncelikle bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler.
HP cihaz benim için deneyim oldu . Maalesef hata yapabiliyoruz bazen.

Rapor atmayı unutmuşum. Şu anda cihazın üstünü çizilmesini isteyeceğim. Sanırım silme yapılmıyor konuda belirttiğimiz için sonradan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı