10.000 TL Amazon Japonya'dan laptop almak

Ozgurakgol

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar malumunuz, gerek doların yüksek oluşu, gerek ekonomik koşullar ülkemiz içerisinden bilgisayar almayı zorlaştırıyor. Bunun neticesinde de farklı kapılarda çözüm arıyoruz. Ben de hem oyun hem de okulum için laptop almayı düşünüyorum ancak Türkiye fiyatları çok pahalı ve almışken de RTX serisi ekran kartına sahip bir bilgisayar almak istiyorum. Bundan yaklaşık 2 ay önce bakıyordum bilgisayarlara, bugünkü fiyatlarla arasında uçurum var. Yaklaşık bütçem 9K-10k civarıydı ancak şu an bu fiyatlara RTX2060 hayal oldu. Neyse, lafı daha fazla uzatmadan Japonya'dan laptop sipariş etsem gümrükte ekstra vergi verir miyim ve yaşayabileceğim potansiyel sorunlar nelerdir? Forumda daha önceden Japonya'dan bilgisayar veya bilgisayar parçası siparişi veren arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

Amazon jp msi

Almayı düşündüğüm bilgisayar bu arkadaşlar. Fiyat kargoyla beraber yaklaşık olarak 10k civarı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş Tutarı: 10.000,00 TL
Gümrük Vergisi (%20): 2.000,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 8,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 2.008,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 12.008,80 TL
Şöyle bir şey çıkabilir karşınıza

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı