10.000 TL Android Telefon Önerisi

Dediğiniz şeyler göreceli maalesef. İki telefonda aynı ekran arayüz ve işlemciye sahip. Bunlar da asıl pili etkileyen şeyler. İkisinin de aynı şekilde kullanımında S21FE daha fazla ekran süresi verecektir.
Evet ekran süresi kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum. Fakat benim esas anlatmak istediğim arada 500 mAh batarya farkı olmasına rağmen bu durum kullanım süresinde aşırı fark olmaması. Şöyle bir video gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama S21 daha iyi ekran süresi almış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet ekran süresi kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durum. Fakat benim esas anlatmak istediğim arada 500 mAh batarya farkı olmasına rağmen bu durum kullanım süresinde aşırı fark olmaması. Şöyle bir video gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama S21 daha iyi ekran süresi almış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S21 FE'nin daha büyük ekranı olduğunu şimdi fark ettim ve bu da doğrudan batarya da kendisini göstermiş zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı