Bursasporlu biri
Decapat
Daha fazla
Selamünaleyküm arkadaşlar ben 10000 TL'ye tüm parçaları 0 olmak kaydıyla Valorant GTA 5 ETS benzeri oyunlar oynayabileceğim bilgisayar toplamak istiyorum. Öneriniz nelerdir? Toplayabilir miyim? Ufak tefek bütçe daha ekleyebilirim ama ufak tefek.
Uzay kasada olabilir.
A520M K V2 anakart
Ekran kartı olarak ise bilgisayarcılardan sapphire rx480,rx580 veya uyguna bulursam rtx 3050 düşünüyorum sizce bulabilirmiyim veya önerileriniz varmı
Uzay kasada olabilir.
Veyahut ortalama bilgisayarcılardan 2.el olarak alabileceğim sistemde olabilirSelamünaleyküm arkadaşlar ben 10000 TL'ye tüm parçaları 0 olmak kaydıyla Valorant GTA 5 ETS benzeri oyunlar oynayabileceğim bilgisayar toplamak istiyorum. Öneriniz nelerdir? Toplayabilir miyim? Ufak tefek bütçe daha ekleyebilirim ama ufak tefek.
Uzay kasada olabilir.
Arkadaşlar ben amd ryzen 5 5500 işlemciSelamünaleyküm arkadaşlar ben 10000 TL'ye tüm parçaları 0 olmak kaydıyla Valorant GTA 5 ETS benzeri oyunlar oynayabileceğim bilgisayar toplamak istiyorum. Öneriniz nelerdir? Toplayabilir miyim? Ufak tefek bütçe daha ekleyebilirim ama ufak tefek.
Uzay kasada olabilir.
Veyahut ortalama bilgisayarcılardan 2.el olarak alabileceğim sistemde olabilir
A520M K V2 anakart
Ekran kartı olarak ise bilgisayarcılardan sapphire rx480,rx580 veya uyguna bulursam rtx 3050 düşünüyorum sizce bulabilirmiyim veya önerileriniz varmı
Son düzenleme: