10.000 TL bilgisayar önerisi

Bütçe
10000
Hocam peki Valorant'ı, Warband'ı rahat rahat oynatır mı tavsiye eder misin?

Valorant'i rahat oynatiyor, Warband konusu biraz daha tuzlu cunku YouTube'tan baktigim uzere bir FPS testi yapilmamis bu islemciyle. Ancak Rainbow Six: Siege 60FPS ustu calisiyor gordugum uzere, Warband oynatabilmesi lazim.

Valorant'ta ortalama 110FPS alirsin en dusuk ayarlarda. Gosterilene gore eger yeterli RAM var ise GTA 5'te en dusukte rahat 30 goruyor. YouTube'ta FPS test videolarina bak, bu fiyata bence yeterli bir islemci olur.
Hocam peki normal günlük kullanımda googlede gezerken falan kasma donma yaşarmıyım.Bir de 16gb ram yerine 32gb ram kullansam farkedermi?

Valorant'i rahat oynatiyor, Warband konusu biraz daha tuzlu cunku YouTube'tan baktigim uzere bir FPS testi yapilmamis bu islemciyle. Ancak Rainbow Six: Siege 60FPS ustu calisiyor gordugum uzere, Warband oynatabilmesi lazim.

Benzer fiyatlarda yine aynı kartı bulabilirsiniz Sapphire AMD kartlarında çok iyi işlem görüyor sadece dediğiniz oyunlar değil CS, BF, CoD gibi orta segment oyunları bile kaldırır.
Güç kaynağı ve anakart güzel seçmişin. RAM kısmınada gelecek olursak hocam bence biraz daha zorlayın mümkünse 12 GB 16 GB yapın ve en az 3200MHz olsun diğer yandan işlemcide güzel ancak işlemciyi 6 taksit yapıp cebinize gelir girerse daha rahat ödersiniz başka isteklerinizi söylebilirsiniz. Öteyandan kredi kartınıza bulaşmamayı öneriyorum gerekirse 2-3 ay erteleyin sağlıklı olsun sizin içinde.
Hocam bütçe bazı sebeplerden dolayı biraz kısaldı ve bu sebepten dolayı dahili ekran kartı olan bir işlemci istiyorum ve şuan istediğim amd ryzen 5 5600G ne dersin valorantta nasıl fps verir?
Warband,ets,gta açarmı ne dersin hocam?

Son düzenleme:
Hocam peki normal günlük kullanımda googlede gezerken falan kasma donma yaşarmıyım.Bir de 16gb ram yerine 32gb ram kullansam farkedermi?

Hocam bütçe bazı sebeplerden dolayı biraz kısaldı ve bu sebepten dolayı dahili ekran kartı olan bir işlemci istiyorum ve şuan istediğim amd ryzen 5 5600G ne dersin valorantta nasıl fps verir?
Warband,ets,gta açarmı ne dersin hocam?
valorant açar hatta akıcı oynatır ancak diğer oyunlar açsa bile verim alamazsınız

Yine apu önermiyorum. Ne kadar vereceksiniz bu işlemciye ? Farklı alternatiflere bakalım.

Yine apu önermiyorum. Ne kadar vereceksiniz bu işlemciye ? Farklı alternatiflere bakalım.
Hocam ryzen 5 3200G işlemciye 4000 tl vericem ardımdan bir kaç aya kadar almanyadan sapphire ekran kartı almayı planlıyorum

Valorant açar hatta akıcı oynatır ancak diğer oyunlar açsa bile verim alamazsınız

Hocam Zula oynatır mı akıcı

Ustam peki bu ekran kartı nedir ne dersin ryzen 5 5500 ile iş görürmü?

Eğer 2.elden temiz bulursanız işlemci, anakart oradan temin edebilirsiniz ama size tavsiyem 480,580 gibi kartlar 2.el alınmaz mining sıkıntısı var dediğiniz oyunlarda Valorant zaten bayağı hafif bir oyun GTA 5 ve ETS kısmı ise zaten eski oyunlar dediğiniz sistemler kaldırır (ekran kartı tavsiyem Sapphire 4 GB VRAM RX 580 )
@1martineX hocam ben 2. Elden bir sistem toplasam ortalama olarak valorant zula warband açsa yeter bana işte ne kadar ucuz olursa o kadar iyi hocam bana yardım edermisin? Gerekirse bilgisayarcı bilgisayarcı gezerim işte planımda gt 1030 ve benzeri ekran kartları var hocam sen bilirsin işini

Son düzenleme:
Hocam ryzen 5 3200G işlemciye 4000 tl vericem ardımdan bir kaç aya kadar almanyadan sapphire ekran kartı almayı planlıyorum

Hocam Zula oynatır mı akıcı

Ustam peki bu ekran kartı nedir ne dersin ryzen 5 5500 ile iş görürmü?

@1martineX hocam ben 2. Elden bir sistem toplasam ortalama olarak valorant zula warband açsa yeter bana işte ne kadar ucuz olursa o kadar iyi hocam bana yardım edermisin? Gerekirse bilgisayarcı bilgisayarcı gezerim işte planımda gt 1030 ve benzeri ekran kartları var hocam sen bilirsin işini
4000TL'ye 5600G bulursunuz çok pahalı.
hocam ben 2. Elden bir sistem toplasam ortalama olarak valorant zula warband açsa yeter bana işte ne kadar ucuz olursa o kadar iyi hocam bana yardım edermisin? Gerekirse bilgisayarcı bilgisayarcı gezerim işte planımda gt 1030 ve benzeri ekran kartları var hocam sen bilirsin işini @811150 hocam peki
Böyle birşey yapabilirmiyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı