10.000 TL Bütçe Araba Önerisi

Temiz araç bulmanız önemli yalnız bunun sıkıntısını yaşadık kazalı aracı aldık bilmeyerekten acemilik işte ilk arabamızdı 2001 Corolla kaliteli bir araç olması bir süre ayakta kalmasına yaradı bir yerini yaptırıyorduk bir yeri sıkıntı çıkarıyordu.

Araç tavsiyesine gelirsek Toyota'nın araçlarına bakmanızı kesinlikle öneririm bütçe kısıtlı pek temizini bulamazsınız ama şansınızı deneyin derim.
Ayrıca Hyundailere de bakabilirsiniz az yakar çok kaçar araçları var bütçenize uygun neyi bulabilirsiniz bilmiyorum ama yinede araştırın derim.
Opel Corsalara da bakabilirsiniz ama iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum ama bilemem tabi.
Tofaş grubunda Doğan veya Şahin almayacaksanız gerisinden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Volvo,BMW gibi araçlarda da bu bütçeyle genellikle ölü arabalarla karşılarsınız diye düşünüyorum o yüzden lüks sınıftan bence uzak durun.
Dacia, Tata gibi araçlarda mağlum çok düşük seviye düşünmeyin bile derim.

Umarım güzel bir araç bulursunuz ve sıkıntı yaşamazsınız. Kolay gelsin. :)

@Samed Mutlu Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkur ederim. Aklıma soru takıldı. Zaten 2. el arac alındığı zaman aracın eski sahibi ile ( araba alinmadan önce) zorunlu olarak makinaya sokup test ettirilmiyor mu? Bu işler biraz da şans işi oluyor. ``Ne bulursan onu yersin`` hesabı gibi durum oluyor.
Önermiş olduğunuz ve diğer arkadaşlarım abilerimin önerdikleri arac modellerinin hepsini bir kağıda taslak olarak yazdım. Ailemin de görüşleri benim için çok önemli. Evet zaten bu fiyata lüx araçlar bulmak araba hurdalığını kurek ile kazmak gibi bir durum. Bu söylemiş olduğunuz önerileri ve tavsiyeleri beynimin ve kağıdın bir köşesine not ettim.

O zaman sizin bakabileceğiniz en iyi araç Hyundai sınıfında Getz veya Accent olabilir. Bütçeniz 20.000 olsa bir Accent Era alın derdim ama sizin bütçenizde ki Eralar taksi çıkması ölü araçlar onun için ya Getz ya da Accentlere bakın derim yumurta kasa veya yeni kasa fark etmez ikisinden birinin temizini bulursanız hemen atılın bırakmayın. :D Bizde var 2006 Accent Era gerçekten güzel araç lüks beklemeyin ama performans ve yakıt konusunda yarı yolda bırakmaz, can yakmaz eskilerini bilmiyorum ama farklı olucağını sanmam.

Birde aracı alırsanız fotoları bekliyoruz. :)

Önümde bir sürü secenek var. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu tercihleri ve önerileri aileme bildireceğim. Fiat Uno ile şehir dışına çıkılır da çok uzak yerlere gidilmez gibime geliyor. Mesala örnek olarak İzmir - Ankara arası veya İzmir - Uşak arası gidilebilecek gibi geliyor. Tabi haklısınız ben İzmir - Rize arası yolculuk yapsak araba Karadeniz`e varmadan pert olur. (Biraz fazla abarttik gibi :) ) @Silinen üye

@Samed Mutlu Zaten bu fiyata lüx arac almak gercekten çok mantıksız olur. :) Getz model araçlar da banaguzel ve al beni gibi duruyor. Gercekten güzel ve bir sürü seçenek var ama kararı yaptığım zaman o yapmış olduğum karardan da geri dönmek ve kendimi suçlu hissetmek istemiyorum. Benim gibi ayni fikire sahip olan binlerce kişi vardır. :)

Dediğim araçların temizlerinin piyasası da var diye biliyorum ben yinede bir usta bulun sorun gidin gezin araştırın derim bunlar önemli şeyler. Birde şu var ikinci el de pişmanlık yaşamamak imkansızdır boşuna pişman olmak istemiyorum diye ümitlenmeyin küçükte olsa yaşarsınız. :)

Uno konusunda öğretmen bir akrabam tayininin çıkması sebebiyle Afyon'dan Hakkari' ye Unosuyla gitmişti ama buna güvenip Uno almayın o şanslıydı. :D :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı