10.000 TL bütçe ile LoL için sistem toplama

nazimx

Megapat
Merhaba arkadaşlar, aynı anda 40 veya 50 adet LoL açabilecek bir sisteme ihtiyacım var. LoL'e yabancı birisi olarak nasıl bir sistem toplamam gerektiğinden emin olamıyorum. Gerekirse belirttiğim bütçenin üzerine çıkabilirim yeter ki istediğim şartları karşılasın. Nasıl, neden, amaç ne gibi sorular soracak olan arkadaşlar, ben aynı işin bir benzerini de Metin 2'de yapıyorum. Kısacası bu LoL mevzusunu da iş olarak yapacağım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Tam olarak anlamadım, aynı anda 40 veya 50 adet LoL açabilecek bir sistem mi? Bir PC'de mi bunu yapmayı düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım?

Metin 2'yi bıraktınız herhalde.

Metin 2'yi bıraktınız herhalde.
Hayır. Konunun içeriğinde de belirttiğim gibi onu da yapıyorum, bunu da yapacağım
İş olarak gidin iş bulun çalışın. Siz böyle abuk bir şeyi iş olarak yapıp diğer oyuncuların oyun keyfinin içine edeceksiniz. Böyle insanlara yardım etmeyin arkadaşlar.
Mevcut bir işimde var zaten aktif olarak çalışıyorum. Bu gibi şeyleri ek olarak yapıyorum. Ayrıca; talep olmayan yerde arz olmaz.
Knight Online veya Silkroad da oynuyor musun? 😂😂
Silkroad hakkında hiç bir bilgim yok, kısmetse 3-4 ay sonra Knight Online içinde girişimlerim olacak.
Yapmaya çalıştığı şey sanırsam aynı anda birden fazla hesap kasmak, ben hayali sistemden dolayı raporladım arkadaşlar.
Bu forumda açtığım her konunun sonucunda karar vererek alışveriş yapan birisiyim. Hayali sistemden dolayı ban yiyecek olan en son kişi olabilirim. Admin arkadaşların bu durumdan şüphesi olursa; açtığım konulardaki özellikleri taşıyan bilgisayarların, ürünlerin hatta donanımların hepsini içeren çalışma odamın görüntülerini yayınlayabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı