10.000 TL Bütçe ile Sistem Toplama

Bütçe
10.000 TL
@Shindi Hocam arkadaşın attığı sistemde RTX 2060 var. Ben bu bütçeye 2060 Super'in sığdırabileceğini düşünüyorum. Üstelik sistemde sadece 8 GB RAM var. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmiyor. Ve sistemdeki MSI Ventus 2060 ısınan bir model. Yani benim attığımı almanız çok daha mantıklı bence.

@Shindi Hocam arkadaşın attığı sistemde RTX 2060 var. Ben bu bütçeye 2060 Super'in sığdırabileceğini düşünüyorum. Üstelik sistemde sadece 8 GB RAM var. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmiyor. Ve sistemdeki MSI Ventus 2060 ısınan bir model. Yani benim attığımı almanız çok daha mantıklı bence.

Sistemde 16 GB RAM var dikkatli bakın.

@Shindi hocam arkadaşın attığı sistemde RTX 2060 var. Ben bu bütçeye 2060 Super'in sığdırabileceğini düşünüyorum. Üstelik sistemde sadece 8 GB RAM var. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmiyor. Ve sistemdeki MSI Ventus 2060 ısınan bir model. Yani benim attığımı almanız çok daha mantıklı bence.

Hocam 16 GB RAM var. Ve Ventus modeli insanların düşündüğü kadar ısınmıyor.

Hocam evet, Windows'u siz kuracaksınız. Ama çok kolay bir işlem. Windows'u etkinleştirmek içinse internetten 20 TL'ye keyler alabilirsiniz.

Nasıl 16 GB RAM var ya? Corsair 8 GB 2666 MHz RAM görüyorum ben orada. Dikkatli baktım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı