- Makaleler
- 4
Peki parçalarda garanti var mı?
Veya garanti çok önemli mi?
Bütün parçalarda en az 2 yıl garanti var. ASUS monitör 36 ay garanti. Garanti önemli.
Peki parçalarda garanti var mı?
Veya garanti çok önemli mi?
@Shindi Hocam arkadaşın attığı sistemde RTX 2060 var. Ben bu bütçeye 2060 Super'in sığdırabileceğini düşünüyorum. Üstelik sistemde sadece 8 GB RAM var. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmiyor. Ve sistemdeki MSI Ventus 2060 ısınan bir model. Yani benim attığımı almanız çok daha mantıklı bence.
@Shindi hocam arkadaşın attığı sistemde RTX 2060 var. Ben bu bütçeye 2060 Super'in sığdırabileceğini düşünüyorum. Üstelik sistemde sadece 8 GB RAM var. Günümüzde artık 8 GB RAM yetmiyor. Ve sistemdeki MSI Ventus 2060 ısınan bir model. Yani benim attığımı almanız çok daha mantıklı bence.
Windows kurulumu nasıl olacak peki? Bilgisayarda kurulmuş mu olacak ben mi kurcam?
Hocam evet, Windows'u siz kuracaksınız. Ama çok kolay bir işlem. Windows'u etkinleştirmek içinse internetten 20 TL'ye Key'ler alabilirsiniz.
Nasıl 16 GB RAM var ya? Corsair 8 GB 2666 MHz RAM görüyorum ben orada. Dikkatli baktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.