10.000 TL çizim tableti önerisi

CoLdWin

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba kolay gelsin. Aklımda Lenovo M11 ürünü var. Ama hala kararsızım kardeşim için arıyoruz. Daha bunu acemi olarak yapıyor ama kendini bu yolda geliştirmek istiyor. 9-10 bin TL bandını geçmeyecek tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, Sırf çizim için mi kullanılacak ve bütçe artması söz konusu mu? Normal şartlar altında iPad almanız önerirdim.

Sadece çizim. Bütçemizde maalesef ipad için o kadar yok.

Eğer bir bilgisayar sahibi iseniz bilgisayar üzerinden görüntü alan tabletleri düşündünüz mü? Eğer uygun koşulları sağlanmıyorsa bunu pas geçip direk @XPLSG önerdiği tableti almanız daha iyi olacaktır.

Eğer bir bilgisayar sahibi iseniz bilgisayar üzerinden görüntü alan tabletleri düşündünüz mü? Eğer uygun koşulları sağlanmıyorsa bunu pas geçip direk @XPLSG önerdiği tableti almanız daha iyi olacaktır.
Düşündüm. Ama bilgisayarda genelde ben olduğum için kardeşim tablet rica etti.

Düşündüm. Ama bilgisayarda genelde ben olduğum için kardeşim tablet rica etti.

Hocam S9 FE'de Samsung DeX gibi işleri çok kolaylaştıran özelliklerde var, tablet bildiğiniz Windows'ta olduğu gibi bir pencere yönetimine sahip oluyor.
USB ile Windows bilgisayara görüntüsünü de aktarabiliyorsunuz, veya direk tabletten açabiliyorsunuz.
Tam olarak ne olduğunu anlamadıysanız Samsung DeX ile alakalı videolara bakabilirisiniz.

Hocam S9 FE'de Samsung DeX gibi işleri çok kolaylaştıran özelliklerde var, tablet bildiğiniz Windows'ta olduğu gibi bir pencere yönetimine sahip oluyor.
USB ile Windows bilgisayara görüntüsünü de aktarabiliyorsunuz, veya direk tabletten açabiliyorsunuz.
Tam olarak ne olduğunu anlamadıysanız Samsung DeX ile alakalı videolara bakabilirisiniz.
Teşekkürler bu tablette karar kıldık. Ay sonu siparişi vereceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı