10.000 TL direksiyon seti önerisi

ramaz

Hectopat
Daha fazla  
10000 TL direksiyon seti önerisi istiyorum. Ve vites de olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el Logitech G29 ama sıfır alacak gücünüz varsa mutlaka sıfır alın ben kullanıyorum memnunum.

G29 çok eskimedi mi ya bir de bunda feedback özelliği var mı mesela direksiyonu tutmak zorlaışıyor mu zor yollarda

G29 çok eskimedi mi ya bir de bunda feedback özelliği var mı mesela direksiyonu tutmak zorlaışıyor mu zor yollarda.

Eskimedi tabii ki hala alınır şu an piyasadaki en iyi direksiyonlardan biri evet Force feedback vs tüm özellikleri var. G29'un bir tık üstü Thrustmaster T300 falan.

T300 ü bende düşündüm ama inanılmaz pahalı ya G29 da vites falan ayrımı satılıyor acaba?

2.el G29 almanı tavsaiye ederim Rampage denilen markaya asla bulaşma Drive RS+ olur V995 olur.
V902 V900s falan alınmaz dediğim gibi G29 bulursun Letgo'da görmüştüm 8000e ne kadar güvenirsin bilmiyorum adam cüzdanım güvende ile satıyordu shifteri falan da veriyordu yanında garantisi de vardı.

Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1706584169

2.el G29 almanı tavsaiye ederim Rampage denilen markaya asla bulaşma Drive RS+ olur V995 olur.
V902 V900s falan alınmaz dediğim gibi G29 bulursun Letgo'da görmüştüm 8000e ne kadar güvenirsin bilmiyorum adam cüzdanım güvende ile satıyordu shifteri falan da veriyordu yanında garantisi de vardı.

Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1706584169
Fiyat baya bi uygun ama işte ya bir sorun varsa diye insanın içine dert oluyor

Fiyat bayağı bir uygun ama işte ya bir sorun varsa diye insanın içine dert oluyor.

Bende çok güvenemedim dolap uygulamasına bakabilirsin orada sıkıntı yaşamazsın ve 6 ay taksit yapıyorlar.

Bende çok güvenemedim dolap uygulamasına bakabilirsin orada sıkıntı yaşamazsın ve 6 ay taksit yapıyorlar.

En iyisi sıfır almak şu an kafamda var bir direksiyon seti almak var ama heveslik mi bilmiyorum umarım değildir , uzun süre kullanırım umarım , sıfır G29 almayı düşünüyorum shifter ile birlikte aslında T300 istiyorrdum ama fiyatı bayağı bir tuzlu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı