10.000 TL Ekipmanlı Sistem Önerisi

sana bb şarjın bitiyor :D

Bu arada 300fpsi 4000tllik pcdede alırsın şöyle gösteriyim kaç fps alacağını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belkide direk salarım FPS'i, 300'e sabitlemem ama sabitlemekti amaç sens ile ilgili o videoda bot olmadan d2 açmış hazırlayan arkadaş. Evet d2 oynarken normal bir maçta hattta FFA DM'de bile 500 fps altına düşmez bu sistem ama mesela nuke oynarken molotovlar smokelar mermiler fps'i aşağı çekecektir, zaten yine yüksek olacaktır FPS ama flick shotlarda filan farklılık oluşturuyor FPS değişikliği alıştığınızdan farklı oluyor yani. Birde bu sistemin CS GO oynamak için fazla olduğunu biliyorum ama ben 5 sene sonrada sistemi güncellemeden aynı performansı almak istiyorum CS oynarken.

Belkide direk salarım FPS'i, 300'e sabitlemem ama sabitlemekti amaç sens ile ilgili o videoda bot olmadan d2 açmış hazırlayan arkadaş. Evet d2 oynarken normal bir maçta hattta FFA DM'de bile 500 fps altına düşmez bu sistem ama mesela nuke oynarken molotovlar smokelar mermiler fps'i aşağı çekecektir, zaten yine yüksek olacaktır FPS ama flick shotlarda filan farklılık oluşturuyor FPS değişikliği alıştığınızdan farklı oluyor yani. Birde bu sistemin CS GO oynamak için fazla olduğunu biliyorum ama ben 5 sene sonrada sistemi güncellemeden aynı performansı almak istiyorum CS oynarken.
5 sene sonra biraz yaşlanır ama yinede 300ün altına düşmez fakat 5 sene sonra 1 gtx 1080 daha alıp upgrade sizin yararınıza olacaktır

5 sene sonra biraz yaşlanır ama yinede 300ün altına düşmez fakat 5 sene sonra 1 gtx 1080 daha alıp upgrade sizin yararınıza olacaktır
5 sene sonra diyorum ama belkide 5 sene sonra oyuna ayırdığım zamanı Allah korusun ama eşime çocuğuma ayırmak zorunda kalabilirim. Birde 1080li sistemi nasıl topluyorsunuz ya. Yani hangi 1080 modeli o. Asus Rog Strix 1070'den neden daha ucuz? Böyle şeyler hep aklıma takılıyor benim. Ben kendi denemelerimde hiç koyamadım 1080 bu sebepten :D

5 sene sonra diyorum ama belkide 5 sene sonra oyuna ayırdığım zamanı Allah korusun ama eşime çocuğuma ayırmak zorunda kalabilirim. Birde 1080li sistemi nasıl topluyorsunuz ya. Yani hangi 1080 modeli o. Asus Rog Strix 1070'den neden daha ucuz? Böyle şeyler hep aklıma takılıyor benim. Ben kendi denemelerimde hiç koyamadım 1080 bu sebepten :D
Bakın fiyatlar siteden siteye değişiyor indirim olduğu için daha ucuz yoksa normal fiyatı 3100 3200 TL civarında

O fiyata sırf CS oynamak için bilgisayar diziliyorsa israftan başka bir şey değil. Hikaye modundaki bir sürü oyun oynanır o fiyatla toplanan bilgisayarda. Ben sizin yerinizde olsam CS için o kadar bütçe ayırmazdım. Çevre bileşenleri daha önemli CS için. Aşırı derecede iyi bir bilgisayar istemiyor sonuçta ki siz çözünürlük düşürüp low ayarlarda oynuyorum diyorsunuz. 2000liralık bir sistem bile size yeterli olur. Çevre bileşenlerini çok iyi düzeyde almanız daha iyi. Mesela Hyperx Cloud 2 sahibiyim, 7.1 Surround ses özelliği yeterince iyi değil. Daha yüksek fiyat verip daha iyi bir kulaklık, daha iyi bir klavye, mouse tercih edilebilir diye düşünüyorum. Size kalmış tabi. Bende çalışan bir adam olarak sizi anlıyorum fakat o fiyata CS için bilgisayar toplamak bence israf olur. Haftaiçi her gün 2 saat hikaye modunda oyun oynarsınız, 5 6 güne bir oyun biter. Kendi görüşümdür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı