10.000 TL F/P sistem toplama

@Caner Uncu Önerdiğim tüm siteler güvenilir. Montaj yapmayı da herkes gözünde çok büyütüyor. Senin sisteme dandik deme sebebim depolama, bellekler, işlemci (saf güç) bütçeye göre zayıf kalmış. Ayrıca RX5700XT gibi hem daha ucuz hem RTX2070S ile kapışan bir ekran kartı varken (internetteki son 1-2 aydaki testlere bakabilirsin) daha güçsüz olan RTX2060S`in seçimi mantıksız olmuş oyun sisteminde.
Herkes AMD GPU'ya sıcak bakmıyor, bunu tekrar ediyorum. Evet daha güçlü bir kart fakat siyah ekran sorunu mu dersin, sürücü sorunu mu dersin insanların çok başı ağrıyor.

Önerdiğin sitelerin güvenli olduğunu biliyorum, tekrar ediyorum ben demiyorum Vatan'dan olsun diye, bana karşı neden cevap veriyorsun? Konu sahibine söyle, kendisi Vatan'dan almak istiyor.

I5 10400 de kötü bir işlemci değil, R5 3600'den aşağı kalır bir yanı yok. Depolama olarak 1 TB HDD + 240 GB SSD var, evet gönül ister ki NVMe olsun ama yok.

Bana karşı sitem etmeyin, öneriniz var ise konu sahibine önerin. Mecburen Vatan'dan öneriyoruz, kendisine kalsa 1660 Ti sistem alıyor. Konuda bizim bir suçumuz yok, keyfiyen gidip o sistemi önermiyorum, biraz mecburiyetten. Ayrı ayrı Vatan'dan toplamak isterse de R5 3600 / RTX 2060S sistem sığdırma şansı var.

@dolar 5 olmuş
.
.

Bu sistem o fiyata daha manidar olacaktır. Güç tüketimini azaltmak isterseniz 2060 super de alabilirsiniz. Ancak 5700 xt nin performansı daha yüksektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı