salimardaa
Hectopat
Ya sizce hangisini alayim cok kafam karisti bana en yuksek FPS degerlerini verebilecek sistem hangisi.
3600 kullandınız damı böyle konuşuyorsunuz hocam? Spec Delta'ya kötü dediğim de yok bu arada. RAM konusunda da CL18 bulunabiliyor o da birkaç ayarla düşürülebiliyor. Hem 32 GB gereksiz olabilir ancak 16 GB RAM 600 TL ye bulunabiliyorken 1100 TL'de vermek gereksiz. Tabii o Trident Zeo'lar en kalitelisidir G Skill bölgesinde ancak gerek yok.M ibaresiz B450M'in tek farkı boyutu. 3600 ısınan bir işlemci değil, 3500X var, onu da tecrübe ettim. Anlık sıcaklık yükselmeleri hariç hiçbir sorun yok. Spec Delta çok iyi bir kasa, şu an onu kullanıyorum. Ram meselesinde 32GB bulunabilir fakat CL değerleri 19 falan oluyor çok saçma. CL16 ve 3600Mhz bulmak daha iyi ve 32GB çok gereksiz olur.
Ya sizce hangisini alayim cok kafam karisti bana en yuksek FPS degerlerini verebilecek sistem hangisi.
Onun dışında gerçekten gerek yok saçma paralar harcamaya bence de. Arkadaşın asıl amacı ne olacaksa ona göre bir sistem toplansın. Render yapılacak mı sistemde? Ne ağırlıklı kullanılacak? O.C yapılacak mı? Bunların cevabını alırsak daha kolay ve daha ucuza işi bitirebiliriz.
Demek ikisini de kullandın. O zaman forumda açtığın konularla milleti trolledin aksi halde bu söylediğine inanmayacağım. Zira forumda açtığın konular ile söylediğin birbirini tutmuyor.Evet her iki ekran kartını tecrübe etme deneyimim oldu. Fiyat açısından kesinlikle AMD derim. Performans açısından denk olduğu kadar AMD'nin fiyatları da uygun.
Benim attığımı al geç en iyi sistem aralarından.Ya sizce hangisini alayim cok kafam karisti bana en yuksek FPS degerlerini verebilecek sistem hangisi.
Her parçamın arkasındayım. En yüksek FPS'e bakmayacaksın en kalitesine bakacaksın. Benim attığım sistem gayet tatmin eder FPS açısından.Ya sizce hangisini alayim cok kafam karisti bana en yuksek FPS degerlerini verebilecek sistem hangisi.
Tam okumuyorsunuz galiba evet kullandım ve anlık sıcaklık yükselmeleri hariç ki buna sorun denmez hiçbir sıkıntı yok. Attığım ram tüm 3600Mhz ramlerin CL18 olmasından kaynaklı bu kadar pahalı o CL16. CL18 ram de alınabilir fakat dediğim gibi 3600Mhz'e CL16 bulmak fiyatı tuzlu olmasına rağmen avantaj.3600 kullandınız damı böyle konuşuyorsunuz hocam? Spec Delta'ya kötü dediğim de yok bu arada. RAM konusunda da CL18 bulunabiliyor o da birkaç ayarla düşürülebiliyor. Hem 32 GB gereksiz olabilir ancak 16 GB RAM 600 TL ye bulunabiliyorken 1100 TL'de vermek gereksiz. Tabii o Trident Zeo'lar en kalitelisidir G Skill bölgesinde ancak gerek yok.
Anlayan birisi CL değerlerini düşürebilir.Tam okumuyorsunuz galiba evet kullandım ve anlık sıcaklık yükselmeleri hariç ki buna sorun denmez hiçbir sıkıntı yok. Attığım ram tüm 3600Mhz ramlerin CL18 olmasından kaynaklı bu kadar pahalı o CL16. CL18 ram de alınabilir fakat dediğim gibi 3600Mhz'e CL16 bulmak fiyatı tuzlu olmasına rağmen avantaj.
Rami overclock yapmak ince iş istiyor hacı. İstersen açıp bakabilirsin fakat yine de alana kalmış.Anlayan birisi CL değerlerini düşürebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.