Başka ne istersin dostum? (!)Arkadaşlar masaüstü oyun PC alacağım ve Valorant oynarım, kasma donma olmasın. 250FPS üstü olsun Valorant'ta. Bütçem 10 bin klavye mouse monitör dahil.
Arkadaşlar masaüstü oyun PC alacağım ve Valorant oynarım, kasma donma olmasın. 250FPS üstü olsun Valorant'ta. Bütçem 10 bin klavye mouse monitör dahil.
Hocam 250 FPS üstü 10 bin TL çok zor. 10 Bin'lik setup Valorant'yu kaldırmaz zaten.
Başka ne istersin dostum?
Ikinci el belki alabilir ama monitor zaten 250Hz olamaz bu butcede.
Vur dedik öldürdün abartma sende. 3000 liralık sistem topladım o bile açıyor Valorant'ı.
Bizzat kendim hazırladığım sistemi bu rehberde paylaştım. Buyrun inceleyin:Hocam 3000 liralık sistemle 10 FPS filan alırsınız herhalde 2000'den kalma parçalarla kurdunuz 3000 liraya anca öyle bir şey gelir.
Bizzat kendim hazırladığım sistemi bu rehberde paylaştım. Buyurun inceleyin:
3000 TL bilgisayar toplama
Merhaba dostlar. Geçenlerde bir dostumuza bütçesine göre bir bilgisayar topladık. Performansı, bu kadar düşük bir bütçe için gayet güzeldi. Bende bütçesi düşük olanlara yardımcı olması açısından burada paylaşmak istedim. Sistem 1155 pin bir anakarta kurulu. Zira yeni bir sistem toplanacaksa...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.