10.000 TL i3 4160 & GT 1030 sisteme yükseltme önerisi

İşlemci 2. el alınabilir, fiziksel zarar verilmediği sürece kolay kolay bozulmaz cunku. 15K'ya toplayim istersen sana bir PC, linkleri atarim.

Şu anlık gerek yok alacağım sıra başka konu açarım

İkinci el almak istemiyorum çünkü eskiden ikinci el aldığım ürünlerde pişman olmuşluğum var yani güvenemiyorum.

Bana da yetiyor aslında sadece işlemci nesili eskidiği için değiştirmek istiyorum belki yeni sistem toplarsam ekran kartı almam bunu takarım 1 sene önce sıfır almıştım GT 1030u.

Aldığınız kart seneler önce üretimi bitmiş bir kart, revize edilip sıfır adı altına satılıyor sizde öyle almışsınız. Sıfır almak istiyorsanız sisteminizi satıp hazır sistem kovalayabilirsiniz. 4060'lı sistemler düşüyor bazen 20k altına. Sistemi öyle böyle 5kyq satıp üstüne biraz daha eklerseniz yıllarca kullanırsınız. Nasıl alacağınızı bilirseniz 2. el sorun çıkarmaz.

Aldığınız kart seneler önce üretimi bitmiş bir kart, revize edilip sıfır adı altına satılıyor sizde öyle almışsınız. Sıfır almak istiyorsanız sisteminizi satıp hazır sistem kovalayabilirsiniz. 4060'lı sistemler düşüyor bazen 20k altına. Sistemi öyle böyle 5kyq satıp üstüne biraz daha eklerseniz yıllarca kullanırsınız. Nasıl alacağınızı bilirseniz 2. el sorun çıkarmaz.
Valla mukemmel cevap olmus alkisliyorum.

İşlemci

https://www.akakce.com/islemci/en-u...alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html

Ekran kartı (2. El)

Anakart

Ram

PSU

SSD

İşlemci soğutucu

Şuanda 17.104 TL ediyor bu listenin tamamı belki daha iyisi bulunabilir ben 10 dk da bunu buldum. Bazı parçalar cuma günleri incehesapta daha uyguna bulunabilir veya indirim günleri daha uyguna alınabilir sizin tercihiniz.

Fiyatı çok iyi olan 4060 lı sistemler oluyor hazır satılan denk gelirse direkt onu da alabilirsiniz 19 20k civarına indiği oluyor indirim zamanları.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı