10.000 TL laptop önerisi

Çekinerek ve özür dileyerek tam olarak anlamadığımı söylemek isterim 😅.Yani sizce oyunda oynasam renderda alsam ROG mu almalıyım?[genel olarak günlük işler (excel, world vs.) ve oyun için kullanılacak ayrıca pek yanımda taşıyacağımı sanmıyorum.Ailem laptop hariç bir şeyi almama izin vermiyor, genel olarak masaüstü gibi sabit bulunacak.]

Render almıyorsunuz anlaşılan, TUF almanızı tavsiye ederim.
 
Render almıyorsunuz anlaşılan, TUF almanızı tavsiye ederim.
Hocam benim de bütçem 10.000 TL civarında oynadığım oyunlar aslında lol valorant gibi oyunlar.Ayrıca notebookun biraz dayanıklı ve taşınabilir olmasını istiyorum ekran kalitesi de film dizi izlerken göze hoş gelse tadından yenmez :) Bu dediğim özelliklere sahip aradığım fiyat aralığında bir notebook var mı bildiğiniz ?
 
Hocam benim de bütçem 10.000 TL civarında oynadığım oyunlar aslında LoL Valorant gibi oyunlar. Ayrıca notebookun biraz dayanıklı ve taşınabilir olmasını istiyorum ekran kalitesi de film dizi izlerken göze hoş gelse tadından yenmez :) Bu dediğim özelliklere sahip aradığım fiyat aralığında bir notebook var mı bildiğiniz?

Hocam ekran hariç dediğiniz her şeye uyuyor ROG. Maalesef ki bu fiyata %72 nstc ekranlı laptop bulamazsınız. Varsa da 60hzdir. Ki o da oynadığınız oyunlar için büyük bir dezavantaj.
 
Hocam tekrar sizi rahatsız ediyorum ama bütçeyi 12.000 TL yapsam alternatif bir seçenek gelir mi?

Bütçe 12.000 TL olursa bunu almanızı öneririm;
 

Geri
Yukarı