10.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım bir sistem alacağını söylüyor. Ben de biraz bekle, bir ben de bakayım dedim. Malum Turbox olayı yaşanmasın :)

Oynayacağı oyunlar: CS:GO, Minecraft.

Bu sistemi buldum, RAMx2 olacak şekilde.

Sizin de görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

NOT: Toplama olmasın.

Merhaba arkadaşlar, arkadaşım bir sistem alacağını söylüyor. Ben de biraz bekle, bir ben de bakayım dedim. Malum Turbox olayı yaşanmasın :)

Oynayacağı oyunlar: CS:GO, Minecraft.

Bu sistemi buldum, ramx2 olacak şekilde.

Sizin de görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Not: Toplama olmasın.

Sistemim neredeyse aynı benimki de Neo-3A 1650 işlemciyi, anakartı ve RAM yükseltirsen gayet iyi.

Sistemim neredeyse aynı benimki de Neo-3A 1650 işlemciyi, anakartı ve RAM yükseltirsen gayet iyi.

Dediğim yükseltmeleri yaparsan 9000TL oluyor 1500TL ile bir monitör bulabilirsiniz bütçenizi 500TL aşıyor sadece.
Not: Hesaplamaları Neo-3A 1650 üzerinden yaptım. Sistemi bende kullanıyorum hava sirkülasyonu gayet iyi önde fan olmaması korkutmasın.

1638801536510.png

Son düzenleme:
Bu sistem daha mantıklı olur. İşlemci 1600AF den hem daha güncel hem daha güçlü bir işlemci. 2 adet RAM le 8,5K yapıyor. 1,5K ya da monitör aldın mı mis gibi olur.

Bu sistem daha mantıklı olur. İşlemci 1600AF den hem daha güncel hem daha güçlü bir işlemci. 2 adet RAM le 8,5K yapıyor. 1,5K ya da monitör aldın mı mis gibi olur.
Evet hocam o da mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı