10.000 TL monitör dahil sistem toplamak

Hocam csgo pubg valorant tarzı oyunları oynuyorum. Birde hikayeli oyunları oynayıp bitirip siliyorum. Depolamada böyle bir huyum vardır. Temiz olacak heryer

Hocam csgo pubg valorant tarzı oyunları oynuyorum. Birde hikayeli oyunları oynayıp bitirip siliyorum. Depolamada böyle bir huyum vardır. Temiz olacak heryer
Anladım. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.

Sisteminizi begendim RAM CL 16 3200 kalmasından yanayım 5700XT çok güzel bir kart size kalmış orası.

Sisteminizi begendim RAM CL 16 3200 kalmasından yanayım 5700XT çok güzel bir kart size kalmış orası.
@Canzi
Birşey sormam gerek size. Benım anakart alttaki

Gigabyte B450 Gaming X 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart

Ben 3600 mhz cl 19 olanları seçtim. Sorum ise eğer ben cl 16 3200 mhz ram alırsam bu ramları 3600 mhz ye çıkarabilir miyim? Eğer çıkartabilirsem basit bir işlemmi ?

Tam bu konuda bilgim yok kolay mı zor mu yardımcı olamadığım için özür dilerim ama bilen birinden yardım alınca yükseltebiliyor diye biliyorum bilen biri dediklerine göre kolay olmayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoya bakınız yardımcı olabilmişimdir inşallah iyi geceler.

Son düzenleme:
çok teşekkürler hocam

Öneriniz için teşekkürler. MSI 5700XT Gaming X modelini düşündüm başta. MSI minimum 750w psu önermiş. Alacağım kasa 650w psu ama yeterli olacağını söyledi forumdan arkadaşlar. Asıl tercihimi 2060S yapma nedenim 5700XT'nin de 1080p için çok güçlü olması ve işlemciye fazla yük bindirecek olması. Ayrıca ışın izleme teknolojisini üst düzey olmasa bile bir nebze deneyimlemek istiyorum. İzlediğim videolarda ray tracing açık 50+ fps alınabiliyor. Bence çok kötü değerler değil.

Yeni videolara baktınızmı dlss2.0 açıldıgı zaman daha yüksek FPS değerleri görülmeye başlandı aslında AMD güzel işler başarıyor son zamanlarda ama grafik kartlarında işlemciler kadar başarılı olmakdıkları söyleniyor ve haklı olduklarını düşünüyorum neden derseniz çok fazla donmalar uyumsuzluklar oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşadığını söyleyen insanlar var. Şahsen ben deneyimlemedim daha ama duydugum bilgileri sizinle paylaşmak istedim biraz daha araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Özelikle kullanıcıların tavsiyelerini fikirlerini sormanız daha yararlı olacaktır sizin için.
R.

Çok teşekkürler hocam.

Rica ederim yardımcı olabiliysem size ne mutlu bana.

Bu sistem nerden toplandı şu an bu fiyat mi ?

Evet yeni dlss2.0 ile performansın arttığını gördükten sonra ve sorunsuz stabil çalışmasından ötürü 2060S'e karar verdim. Sistemi 6 yıl kadar yeri geldiğinde detay kısarak 1080P oynamak için topluyorum.Yeterli olacağını düşünüyorum. Başka düşünceleri veya önerileri olan varsa bekliyorum. Teşekkürler.

Vatan KDV indirimi bekliyorum. Bu sistem yerine monitör dahil 11.000TL'den ucuz öneriniz varsa bekliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…