10.000 TL monitör dahil sistem toplamak

Yakında 4 K oyun deneyimi arar herkes bu nedenle kısa zamanda topladığınız sistem yetersiz kalabilir. 4 K ve ps4'ün yeni oyun motoruyla yayınladığı demoyu görmüşsünüzdür.

Yakında 4 K oyun deneyimi arar herkes bu nedenle kısa zamanda topladığınız sistem yetersiz kalabilir. 4 K ve ps4'ün yeni oyun motoruyla yayınladığı demoyu görmüşsünüzdür.
Türkiye şartlarında biraz fazla lüks. Konsol oyuncusu değilse pc için 4K standardı 5 seneyi bulur bence. Elimde 11.000TL var ve alacağım sistem maksimum RTX 2060 Süper barındırıyor. Bir şekilde 2070 Süper alsam monitör 2K yapmak isteyeceğim bu sefer monitöre fazladan en az 300 lira vereceğim. Bütçe 13.000TL olacak. Bu paralar az paralar da değil çoğumuz için. Bahsettiğiniz şeyleri gördüm gerçekten çok hoş. Kastettiğiniz şey oyun ayarlarında minimum çözünürlüğün 2K'ya çıkması gibi bir şey mi tam anlayamadım.

Öncelikle kolay gelsin Ryzen 5 3600X'in soğutucu da yeterli olur mu bilmiyorum bence Ryzen 5 3600 alıp yanına soğutucu almak daha mantıklı zaten aralarında 250 lira gibi bir fark var o paraya ek 50-100 TL daha koyup güzel bir soğutucu almak daha iyi olur diye düşünüyorum. 2. Olarak RAM'i eğer arada uçuk bir fark yoksa alabildiğiniz kadar yüksek MHz'li alın çünkü nettede testleri var 3200 ile 3600 MHz arasında bile çok fark oluyor diğet her şey çok güzel zaten araştırmanızı yapmışsınız inşallah bana da bir gün böyle bir sistem nasip olur iyi forumlar.

Önerileriniz için teşekkürler. Ram'i geçen cuma corsair vengance rgb pro 3200MHz 8x2 cl16 olanı aldım fiyatı 770TL olmuştu. Ayırdığım bütçeyi biraz aştı rgb olmayan modelini 70 lira ucuza almayı düşünüyordum sonra indirimi görünce rgb modeli almış bulundum. 3600MHz cl18 RAM lere bakmıştım ama daha sonra 3200 alıp 3600e çekebileceğini söyleyenler olunca tercihimi 3200 olarak kullandım. İşlemci konusunda gerçekten kararsızım. Bütçe ucu ucuna yetecek desem yalan olmaz. 200 lira daha aşsa param yetmeyecek o derece limitleri zorladım. Ek soğutucu alacak param şuan yok. İki işlemciden birisini alıp stok olarak kullanacağım artık hangisini indirimli görürsem onu alacağım.
İnşallah sizin de tez vakitte oyunları sorunsuz oynayabileceğiniz bir sisteminiz olur. Bana da 6 yılın sonunda bu yıl nasip oldu almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…