bluerr
Hectopat
- Makaleler
- 9
Daha fazla
Pardon nereden çıkardınız G65B'nin LG'den daha iyi olduğunu? LG alıp da sorun yaşayan kimseyi görmedim, ben de LG kullanıyorum şu anda ve hiçbir sorunu olmayan mükemmel bir monitör, Samsung'da yıllardır sorun görüyorum, evet G65B fiyat performans bir monitör ve gayet iyi fakat bu sorun olmadığı anlamına gelmiyor, bu monitörde de scanline problemi olan kişileri gördüm, LG sorunsuz çıkma ihtimalı çok daha fazla olan bir marka, ayrıca daha iyi dediğiniz monitör VA paneli dolayısıyla Fast IPS bir panelden biraz daha fazla gecikme sürelerine sahip, incelemesinde de bunu belirtenler var, elimizde LG'den daha iyi olması için bir sebep yok yani, bir tek fiyatı var o da 2500TL bir fark ve yıllarca kullanılacak bir ürün için gözden çıkarılabilir bir fiyat farkı.
Nereden mi çıkardım? İncelemelerine bakarak konuşuyorum. Fanboyluk yapmayın. Rtings'in incelemesinde G65B 5.5ms çıkarken LG 6.6ms çıkıyor ortalamada. Fast IPS ise boş bir şey. Markaların pazarlama stratejisinden ibaret. Hiçbir anlamı yok içi boş bir yazı sadece.