10.000 TL PC hazır sistem önerisi

Konudan bağımsız: Eski forum üyeleri hatırlar bir zamanlar bu fiyatlarda bir toplama PC önerisi konusu açıldığında inanmıyorduk. "Yalan değilse toplayalım" diyorduk. Çünkü o zamanlar 5-6 bine en kralı alınıyordu. Vay arkadaş, nereden nereye gelmişiz.

Konuyla ilgili :
Bu bütçe yine de yüksek bir bütçe tabi. O yüzden i5 kullanmak da bana mantıklı gelmedi. Upgrade ederken de çok zorlar sizi. Onun yerine Ryzen 5 3600x kullanılabilir.

Ama size en büyük tavsiyem bu bütçelere çıkmışken biraz daha tırmanıp ekran kartınızı RTX 3060 Ti yapmanız ve daha f/p bir ana kart seçmeniz yönünde. Bu bütçe için o anakart fazla lüks olmuş.

Benim önerdiğim sistem bu şekilde: (Siteye bağlı kalmayın en ucuzu neredense oradan alın. 11.000 gibi bir fiyata yakın olacaktır.)

EDIT: Sonradan fark ettim. Hazır sistem isteniyormuş. Dostum kendin toplaman daha yararlı olacaktır ama illa ki hazır diyorsan bütçeyi biraz artırıp Deluxe 5T10-RTX3070 | Game Garaj bu sistemi alabilirsin.

Eki Görüntüle 781777
Aslında sizin topladığınız sistemde güzel olmuş ama zaten anca bu kadar ikna edebildim ve ayrıca 3600 3060 ti darboğaz yapmazmi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı