10.000 TL PC önerisi

Bütçe
Maksimum 10.000

ForDiablo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD
Merhaba. Bana LoL, CS, Valorant, FIFA (30-40 FPS bandında) oynatabilecek bir sistem öneriniz var mıdır? Ya linkini bırakacağım bu APU sistemi ya da 2. el olarak GTX 1650 ekran kartlı tek tek bir sistem toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bana LoL, CS, Valorant, FIFA (30-40 FPS bandında) oynatabilecek bir sistem öneriniz var mıdır? Ya linkini bırakacağım bu APU sistemi ya da 2. el olarak GTX 1650 ekran kartlı tek tek bir sistem toplayacağım.
11e çıkma ihtimaliniz var mı?

10.340 TL ediyor 11 çıkarsa hazır sistemler var.

Hocam az bir şey aşıp bunu alabilirsiniz diye düşünüyorum kendimce özelleştirdim belki daha iyisini bulabilirsiniz hocam iyi forumlar.

Frisby PSU C4 ayrıca 1650 için pahalı.

Hocam dediğim gibi piyasada çoğu PC kazık PSU değişir onda sıkıntı yok 1650 zaten sisteme konulunca uçuruyor fiyat bandında ama tabii ki daha iyisi vardır illaki.

Hocam dediğim gibi piyasada çoğu PC kazık PSU değişir onda sıkıntı yok 1650 zaten sisteme konulunca uçuruyor fiyat bandında ama tabii ki daha iyisi vardır illaki.

+ Olarak Gamepower GP-550 Power Supply 400 TL farkla değişebilir 🤗 eğer düşünürse daha sağlıklı olur arkadaş.

+ Olarak Gamepower GP-550 Power Supply 400 TL farkla değişebilir 🤗 eğer düşünürse daha sağlıklı olur arkadaş.

Yine C4 Xigmatek PSU seçince 10.700 oluyor o fiyata sıfır RX 6600 sistem var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı