10.000 TL Sistem Toplama

GaziVural

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Bende 10.000 TL var, bu paraya en iyi sistemi istiyorum, parça önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütün parçaları topladım sizin için fakat ekran kartı yok :) size tavsiyem geçici olarak onboard ekran kartını kullanmanız 2 3 ay sonra bir tane RTX 2060 veya RTX 3060 alırsınız tam olur ama kesinlikle bu dönemde ekran kartı almanızı önermem 1500TL'lik ekran kartı 3500TL olmuş :)

Bütün parçaları topladım sizin için fakat ekran kartı yok :) size tavsiyem geçici olarak onboard ekran kartını kullanmanız 2 3 ay sonra bir tane RTX 2060 veya RTX 3060 alırsınız tam olur ama kesinlikle bu dönemde ekran kartı almanızı önermem 1500TL'lik ekran kartı 3500TL olmuş :)
Hocam konu 3 sene öncesinin. Fark etmediniz galiba.

Bütçeyi 300 TL aşabilirseniz:
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge 8GB 256 Bit Ekran Kartı (Şu an stokta yok.)
Patriot Viper Steel 8 GB 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

10326 TL

Konu 3 sene önce açılmış :). Hortlatan arkadaşa selam olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı