10.000 TL Sistem Toplama

:D :D :D :D :D :D :D :D
Hocam arkadaş kendisi seçer kasa örnek

Artık ileride oyun oynarız :D

Hocam birde viewsonic olan monitörü alırsanız oyun keyfinize,samsungu alırsanız video gibi şeylerde zevkini çıkarırsınız

kardeşim bilmezmisin bir zamanlar paris suriyeyi yönetiyordu :D
İyi bir kasa önerisi söyleyebilir misiniz (çok fazla istek için özür dilerim)

Ve ileride oyun oynarız tabiki 😁

Son düzenleme:
Böyle bir alternatif düşündüm, amaç oyun oynamaksa, bu bütçede İntel oyun performansı olarak daha önde. Ayrıca 2k monitörünüz yoksa RTX 2060 ekran kartları da 1080p çözünürlükte oldukça başarılı.Eki Görüntüle 393079
Kasanın hava sirkülasyonu berbat düzeyde.
Kaliteli bir TN panel, oyun için gayet yeterlidir.
Bu monitör VA panel. Bütçeniz yetiyorsa düşünmeden alın. :D

Dosya Ekleri

• 10000TL İ5 9600K RTX 2060.png
    10000TL İ5 9600K RTX 2060.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Bu da benim sistem para olsa da alsak :D şimdilik 480 gb ssd yeter dersen ve harddiski çıkarırsan 10 bin altına düşer. Parçaları tek bir yerden değil de araştırma yapıp ucuz olanlardan alırsan farklı sitelerden harddisk yerine 480 GB m2 SSD ye ek olarak, mesela ADATA 960GB SU630 ssd yi 780-TL ye ekleyebilirsin.

Monitör olarak da bunu buldum güzel görünüyor ama çok fazla bilgili değilim monitör konusunda, iyi bir monitör kullanmışlığım yok :) teknik olarak iyi görünüyor.

Dosya Ekleri

• sistemt.pdf
    126,6 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
1080p'de oynayacaksanız INTEL'den KESİNLİKLE şaşmayın. RYZENler 1080p oyunculuk için pek de iç açıcı bir performans vaadetmiyor. Örnek vermek gerekirse i5 darboğaz yediği halde 150 FPS veriyor ise RYZEN 130 Max 140 FPS verebilir. Bu söylediğim son jenerasyon işlemciler için geçerlidir. Söylediklerim İ7 ve İ9 İçin geçerli değil. RYZEN tarafında bunların rakibi yok bile !!!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemde RTX 2080 var. Yani darboğaz ile hiçbir alakanız olmayacaktır. Size FPS uçurumunun farkına varın diye bu videoyu atıyorum. RAM frekansları da çok yüksek videodaki sistemde. Yani sizin koşullarınızda INTEL kesinlikle tercih edilmeli.

Intel neden büyük harf ile yazıyor acaba çok merak ediyorum. Intel böyle Intel şöyle demek kolay, yarın işlemciyi değiştirmek istediğinde ne yapacak peki? Anakart parasını siz mi vereceksiniz adama?

42.png

3. nesil çıkınca BIOS update yapıp değiştirme imkanınız olur, anakart değiştirmeniz gerekmez. Ek fan ücreti ödemezsiniz. Oyun oynayarak para kazanmıyorsanız Ryzen tercih etmenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı