10.000 TL Sistem Toplama

Oxerk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Ben bir bilgisayar topladım, özellikleri şöyle:
  • i5 9600K
  • Asus RTX 2060 Rog Strix
  • RAM 2x8 300MHz
Bu sistemi düşünüyorum fiyat 11K'ya kadar artabilir. Beni 1-2 yıl götürmesini istiyorum yeter, ardından üniversite sınavım var zaten fazla ilgilenmem. Laptop kullanmak geliyor aklıma ama performans olarak düşebilir diyorlar, yardımcı olur musunuz?

11k ya 2080 li sistem alabilirsin
2080 tek başına 5 6k ya yakın tutuyor zahmet olmazsa aklında Bi bilgisayar fikri varsa söylermisiniz?
[düzenleme]
Rtx 2080 li pc topladım
İşlemci:amd ryzen 5 2600
Galax rtx 2080
Asrock b450m pro
Darboğaz yapar mı sizce

Son düzenleme:
Eğer AMD düşünürsen şöyle bir sistem önerebilirim:

Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com 2 adet

Ekran kartını Inno3d alarak 11.000 TL'yi aşmayabilirsin. Şuanki hali ile toplam 11.200-11.300 civarı oluyor.

Ayrıca RTX2080 2K kartıdır eğer ben 1080p oynayacağım derseniz RTX2060'dan daha yüksek alıp boşa masraf yapmayın derim.

Sistemin acelesi yoksa 3.nesil Ryzen işlemcileri beklemenizi öneririm. Haziran ayında tanıtılacaklar. Tavsiyem şuanlık Ryzen 5 2600X alıp, 3.nesil çıktığında yapabiliyorsanız upgrade etmenizdir. Eğer upgrade yapamam derseniz 2700X alın.

Merhaba,

• i5 9600K
  • RAM 2x8 300MHz
Bu sistemi düşünüyorum fiyat 11K'ya kadar artabilir. Beni 1-2 yıl götürmesini istiyorum yeter, ardından üniversite sınavım var zaten fazla ilgilenmem. Laptop kullanmak geliyor aklıma ama performans olarak düşebilir diyorlar, yardımcı olur musunuz?

Öncelikle Merhaba,Tam bütçenizi kullanarak bu bütçeyle toplayabileceğiniz en iyi bilgisayarı yaptım
bakınız : https://i.hizliresim.com/ZXvnZz.jpg
İşlemciye ufak bir o.c yapmanız gerekecek stock fan sizi zorlamayacak bunu almazsanız pişman olabilirsiniz.

Merhaba,

• i5 9600K
  • RAM 2x8 300MHz

Tabi ki performans istiyorsan kasa toplamalısın. Aynı değerde alacağın laptop daha düşük özelliklerde olur 2080li sistem dizerken aynı paraya alacağın laptopta 1060 1070 olur maximum oda :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı