10.000 TL Sistem Toplama

SofiMaster

Decapat
Evet dostlar ilk konumdur önerilerinizi dikkate alacağıma emin olabilirsiniz oyüzden lütfen bilinçli yorum yapalım anlayışınız için teşekkür ederim 🙂

Bütçem her şey dahil 10.000 TL

Sorunsuz bir alışveriş istiyorum o yüzden site önerilerinizde biraz pinpirikli olacağım. 😁

Ekran kartı: ASUS GeForce GTX1660 Ti ROG STRIX OC GDDR6 6 GB 192Bit DX12 NVIDIA
RAM: Corsair 16 GB (2X8GB) Vengeance Siyah DDR4 3200MHZ CL16 Dual Kit
İşlemci: AMD Ryzen 2600X
Termal macun: Cooler Master mastergel Pro
Soğutucu: Cooler Master Masterliquid 240L sıvı soğutma (120mm X 2 fan)
Anakart: ASUS TUF B450M-Pro Gaming AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 3533(OC)MHz M.2
Depolama: Samsung 860 qvo SATA 3.0 1TB SSD
PSU: Cooler Master master Watt 80Plus 700W aktif PFC 120mm fan
Kasa: Rampage falcon-X (120mm X 4 fan) ATX

Kasa bu kadar.

Ekipmanlar;

Klavye: Rampage hydra R7 mekanik 0.2 MS tepkime
Mouse: Rampage smx-R22 7 tuşlu 4800 DPI (bu mouseun estetiği tam istediğim gibi oyüzden burada biraz tartışmaya kapalıyım 😁😁)
Monitör: ViewSonic 24"VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync Full HD Curved Gaming

Şimdi sorularım ve konuyu açma nedenim;

Dostlar bu sistem nasıl olur birlikteki performansları, uyu mu, sorunları ve en ama en son görüntü olarak. 1080 p full ayarlarda tüm güncel oyunları 60FPS'in altına düşmeden oynamak istiyorum. Düşüncelerinizi ve yorumlarınız takip ediyorum. Herkese iyi forumlar 🙂🙂
Eksikleri ve fazlalıkları gibi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin bu haliyle güncel oyunlarda 60 FPS ve üstü verir. Fakat ben senin yerinde olsam rtx 2060 ve i5 9400f veya 8400 alırdım. Bütçen gayet yeterli. ekipman konusunda her ne kadar fareyi çok sevdiğini söylesen de rampage markasından uzak durmanı tavsiye ederim. 10000 lira yeterli bir bütçe, kaliteli ekipmanlar seçebilirsin. Kasa konusunda da aynı şey geçerli. Kasayı değiştirmeni tavsiye ederim.

Benim öneri sistemim bu. 10000tl civarı yapıyor. Bir bakın derim. Ekipmanlar ve parçalar diğerinden daha iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı