Dikkatli bakarsanız onu size değil etiketlediğim arkadaşa söylemiştim.Rx 580 koymadım RTX 2070 Super koydum
Dikkatli bakarsanız onu size değil etiketlediğim arkadaşa söylemiştim.Rx 580 koymadım RTX 2070 Super koydum
Hocam bu sistem için NVMe M.2 ssd kullanmak daha iyi olmaz mı?Gerçekten en yüksek kalitede bir anakart alıp o bütçeyle içne RX 580 mi koydun? SSD desen kronik sorunlu. Sosyal'de daha çok vakit geçir. @yiğit tepe
@277445 Dark marka PSU'ya sistem emanet edilmez. Ayrıca daha ucuza daha çok performans verecek RTX 2080'li sistem toplanabiliyor. Parçaların hepsi kaliteli kronik hatası olan yok.
Düzenleme: Ramleri aynı marka modelin 3200MHZ olanını seçin.
Eki Görüntüle 494432
Yeni farkettim kusura bakmayınDikkatli bakarsanız onu size değil etiketlediğim arkadaşa söylemiştim.
NVMe M.2 uğruna RTX 2080'den vazgeçmek mantıklı değil. Ayrıca aynı fiyata yüksek kapasiteli SSD kullanmak varken neden daha az kapasiteli ama daha hızlı SSD alayım ki? Günlük kullanımda o hız farkı anlaşılmıyor.Hocam bu sistem için NVMe M.2 ssd kullanmak daha iyi olmaz mı?
İnstagram: brky.trbzn buyur yaz kardeşim.seden çok pc den anlıyom şu anda bilişim okuyom anandan çok bilgi biliyom
int versene kardeşim orda görüşek adamsan ver sıkıyosa ver
Merhaba arkadaşlar, ailemi Vatan Bilgisayar'dan aldırmayı vazgeçtirdim Teknobiyotik'den almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum AMD ekran kart olmasında AMD işlemci olsun![]()
Gerçekten en yüksek kalitede bir anakart alıp o bütçeyle içne RX 580 mi koydun? SSD desen kronik sorunlu. Sosyal'de daha çok vakit geçir. @yiğit tepe
@AlgoritMa burada %100 doğru tespit sahibi, diğer arkadaşın daha çok dikkat etmesi gerekenler var.
@277445 Dark marka PSU'ya sistem emanet edilmez. Ayrıca daha ucuza daha çok performans verecek RTX 2080'li sistem toplanabiliyor. Parçaların hepsi kaliteli kronik hatası olan yok.
@AlgoritMa bir kere daha mükemmel tespit.
Zaten mantık hatası şu; adam 5000cc Ferrari'ye, 14" Clio jantı takıyor.
Düzenleme: Anakartı MSI B450 Gaming Plus MAX ile değiştirin.
Eki Görüntüle 494432
NVMe M.2 uğruna RTX 2080'den vazgeçmek mantıklı değil. Ayrıca aynı fiyata yüksek kapasiteli SSD kullanmak varken neden daha az kapasiteli ama daha hızlı SSD alayım ki? Günlük kullanımda o hız farkı anlaşılmıyor.
Yok hocam Kapıda ödeme olduğunu söyledim gösterdim fiyat farkları gösterdimKonu sahibi arkadaşım öncelikle benim tavsiyemle mi babanı ikna ettin onu merak ettim
Ve yine mükemmel bir tespitle konu sahibini @AlgoritMa 'nın önerilerine yönlendiriyoruz.
Adminler lütfen şu Technopat kurallarını okumayan sayın özürlü ye ban atabilir misiniz?
@Recep Baltaş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.