10.000 TL sistem toplama

Bütçe
10.000
Bu şekilde daha iyi.

Daha çok böyle RGB olanları tercih ediyorum kasa böyle ışıklı parlamalı :)
ekran kartın 2070 olsa daha iyi m2 ssd al ve intel corer i9 al birde sana şu önerim var normal zamanda bu sistem belki 7000 tl ye denk geliyo ama bu virüsden dolayı fiyatlar uçmuş sana tavsieyem sonra alman

Zaten böyle 1 2 aya almayı düşünüyorum şuan hali hazırda sistem var onu satıcam ilk önce

Kesinlikle değmez, o fiyata bunu alabiliyorsun:

Ekran kartı aynı, RAM aynı 16 GB, işlemci olarak Ryzen 7 4700H ile eşdeğer olan i7 10750H işlemcisi. Ayrıca 144 Hz FHD ekran ve taşınabilirlik.
Senin topladığında monitör bile yok. İllaki Vatan gibi bir yerden alacaksan Monster mağazasından bu laptopu al daha iyi olur. Tabiki ben Vatan'a falan bulaşmayıp internetten toplamanı öneririm, bu sayede o fiyata RTX 2070 bile koyarsın. Tercih senin.

Kötü.

RTX 2070 Super koydum:

Kesinlikle değmez, o fiyata bunu alabiliyorsun:

Ekran kartı aynı, RAM aynı 16 GB, işlemci olarak Ryzen 7 4700H ile eşteğer olan i7 10750H işlemcisi. Ayrıca 144 Hz FHD ekran ve taşınabilirlik.
Senin topladığında monitör bile yok. İllaki Vatan gibi bir yerden alacaksan Monster mağazasından bu laptopu al daha iyi olur. Tabiki ben Vatan'a falan bulaşmayıp internetten toplamanı öneririm, bu sayede o fiyata RTX 2070 bile koyarsın. Tercih senin.

Yalnız dizüstleri masaya göre performansı düşük o yüzden masaüstü eğer çok gezmiyecekse 6000 TL'lik alır daha iyi

Parçaları farklı sitelerden belki daha ucuza bulabilirsiniz. Anakartı b450 serisine, işlemciyi de Ryzen 5 3600'e düşürerek ekran kartını 2070 ya da 2070 Super'e yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca psu'yu da kasadan ayrı kaliteli bir ürün almak daha mantıklı olacaktır.

Darboğaz olayına gelirsek herhangi bir darboğaz olacağını sanmıyorum.

2070 Ti almani oneririm R7 3700X alacaksan almicaksanda oneririm.

Onu bende isterimde İntel ile amd arasında işlemcide kaldım şuan kullandığım sistemde i5 7500 var memnunum ama
Eğer işlemci size yeterliyse alabilirsiniz ve SSD 480 GB tavsiye ederim.Youtube’dan bütçenizi yazıp tavsiye edilen sistemlere de bakabilirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun.

işlemci Ryzen 7 3700x geçebilirim Ekran kartını 2070 yükseltirsem SSD konusunda Pek fazla kullanmıyacağım için 240GB tercih ettim aslında aklımda sadece SSD 1tb almak vardı hiç HDD kullanmadan

Onu bende isterimde İntel ile amd arasında işlemcide kaldım şuan kullandığım sistemde i5 7500 var memnunum ama

işlemci Ryzen 7 3700x geçebilirim Ekran kartını 2070 yükseltirsem SSD konusunda Pek fazla kullanmıyacağım için 240GB tercih ettim aslında aklımda sadece SSD 1tb almak vardı hiç HDD kullanmadan
m2 ssd tercih ederim daha iyi bir performansı varken fiyat aynı
wd blue 250 gb m2 ssd

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı