1,300 liraya işlemci alıp 1,100 liralık anakart almak da nasıl mantıktır? Bir üst seviye 2600X işlemci ve B450 anakartı daha uyguna alırsın, mantıksız bir seçim olmuş, ayrıca bir tane M.2 ssd alıp diğeriyle 500 GB Sata3 ssd almak daha mantıklı, sanki M.2 raid dizisi mi yapacaksın?
Kardeş su an 2600 ustu oyun icin gereksiz. Anakarti gayet iyi uzun omurlu bir m2 SSD var 2 tane degil 1 tane var fotograflara iyi bak. Uyguna 1080 ti dengi bir kart yazmisim takildigin nokta ne anlayamadim ilerde degistirecegi tek parca ekran karti olacak.
Kardeş suan 2600 ustu oyun icin gereksiz. Anakarti gayet iyi uzun omurlu bir m2 ssd var 2 tane degil 1 tane var fotograflara iyi bak. Uyguna 1080 ti dengi bir kart yazmisim takildigin nokta ney anlayamadim ilerde degistirecegi tek parca ekran karti olucak ??
Haklısınız ama Vatan'dan alırsanız 2070 alırsınız maksimum. Farklı sitelerden alırsanız 2080 olan bir sistemi (2700X işlemcili) alırsınız. Neden bu kadar tutturdunuz ki? Ben de bilgisayar topluyorum şu anda 3 parça aldım 3 parça da sorunsuz geldi neredeyse.