10.000 TL Vatan'dan sistem toplama

Corsair'den daha kaliteli PSU diye fribsy, rampage önerisi yaparlar dikkat et. 10k toplayacağın PC farklı sitelerden 8 9k düşük fiyata toplayacağın kesin. Diğer firmalara güvenmiyorsun fakat arıza çıkan en çok vatan da oluyor. Teknoloji şans işi, itopya inventus ve nanokatolog gibi sitelerden toplaman senin için daha iyi🙂

ASUS ROG Strix Vega56/64 ekran kartlarında sorun var bu yüzden alınmaz. Vatan şubelere göre mağaza seçimi yaptığı için çoğu parça bende yok gözüküyor.
Vega kartlarda ben suana kadar herhangi bir problemle karsilasmadim ama zaten belirttigim fiyatlara eger rtx serisi almak isterse zotac 2080 geliyor :)

Adam zaten sana oranın pahalı olduğunu söyleyerek yardım ediyor. Teknobiyotik, Hepsiburada gibi sayfalar güvenilir sayfalardır bizzat kendim alışveriş yaptım ve hepsi sorunsuz ertesi gün veya iki gün içerisinde geldi.
Taksit ile alıcaklar için Teknobiyotik, İtopya gibi yerler peşin fiyatına taksit yapmıyor malesef.
Bilgisayar ürünlerine 12 taksit seçeneği geldi Vatan bilgisayar 9 veya 12 taksit peşin fiyatına taksit yaparken diğer yerel işletmeler bu imkanı vermeyecek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı