Ama tabiki indirimleri takip etmek daha mantikli suanda. X olup olmamasi onemli degil x zorlandikca o.c yapar sen 2700 u biostan ditek 4.1 e cekip hep 4.1 de takilirsin daha mantikli fiyatlar degisebiliyor.
Corsair'den daha kaliteli PSU diye fribsy, rampage önerisi yaparlar dikkat et. 10k toplayacağın PC farklı sitelerden 8 9k düşük fiyata toplayacağın kesin. Diğer firmalara güvenmiyorsun fakat arıza çıkan en çok vatan da oluyor. Teknoloji şans işi, itopya inventus ve nanokatolog gibi sitelerden toplaman senin için daha iyi
Adam zaten sana oranın pahalı olduğunu söyleyerek yardım ediyor. Teknobiyotik, Hepsiburada gibi sayfalar güvenilir sayfalardır bizzat kendim alışveriş yaptım ve hepsi sorunsuz ertesi gün veya iki gün içerisinde geldi.
Taksit ile alıcaklar için Teknobiyotik, İtopya gibi yerler peşin fiyatına taksit yapmıyor malesef.
Bilgisayar ürünlerine 12 taksit seçeneği geldi Vatan bilgisayar 9 veya 12 taksit peşin fiyatına taksit yaparken diğer yerel işletmeler bu imkanı vermeyecek.
@Triosus
Ben Vega kartlarda sorun var demedim zaten. ROG Strix'in soğutma konusunda Vega 64'te sorunu var dedim. VRM sıcaklıkları 100 dereceyi çok rahat geçiyor. Bunun nedeni temassızlık. Böyle bir hata kabul edilemez.