10.000 TL Vatan'dan sistem toplama

KennyAceRip

Kilopat
Arkadaşlar Maksimum 10.000 TL bütçem var güzel bi sistem istiyorum. Vatan'dan alacağım. Vatan Bilgisayar olursa çok çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. [emoji4][emoji4]

En iyi tavsiyem Vatan Bilgisayar'dan uzak dur.

373579

Ya neden kimse Vatan Bilgisayar’ı sevmiyor? Ben ordan toplamak istiyorum ? Çünkü internet deki sayfalara hiç güvenim kalmadı mouse pad aldım yırtıldı mouse aldım 3-4 kere bastıktan sonra çat etti kırıldı. Lütfen Vatan dan toplamiyacaklar mesaj atmasa olur mu ? Teşekkürler [emoji120]

Kazık yemek ve satış sonrası kötü destek için Vatan Bilgisayardan toplayabilirsiniz. Bilindik yer olsun, sorun olmasın diyorsunuz doğal olarak ama Vatan Bilgisayar müşterilerini öpmekde çok ünlüdür.

Anlamadım? Arkadaşım topladı çok memnun kaldı? Bende oradan toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım ? Arkadaşım topladı çok memnun kaldı ? Bende ordan toplayacağım.
O mouse pad in kalitesi ile ilgilidir firmanın yapacağı pek fazla birşey yok bence.
Ya neden kimse Vatan Bilgisayar’ı sevmiyor? Ben ordan toplamak istiyorum ? Çünkü internet deki sayfalara hiç güvenim kalmadı mouse pad aldım yırtıldı mouse aldım 3-4 kere bastıktan sonra çat etti kırıldı. Lütfen Vatan dan toplamiyacaklar mesaj atmasa olur mu ? Teşekkürler [emoji120]
Ben 1 kere alışveriş yaptım sorun yaşamadım ama forumda ölü pikselli monitör alıp iade etmeye çalışan birçok konu gördüm.
Neyse öneri yapan illaki olacaktır şimdiden hayırlı olsun.[emoji106]

O mouse pad in kalitesi ile ilgilidir firmanın yapacağı pek fazla birşey yok bence.Ben 1 kere alışveriş yaptım sorun yaşamadım ama forumda ölü pikselli monitör alıp iade etmeye çalışan birçok konu gördüm.
Neyse öneri yapan illaki olacaktır şimdiden hayırlı olsun.[emoji106]

Anlayışın için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'a gittiğinde bütçeni söyle, yetkili olduğunu söyleyen bir arkadaş sana yardımcı olmaya çalışacaktır. Şahsen bende vatan önermem ama oradan alacaksan saygı duyarım. Vatan sana toplayacağı listeyi çıkartsın. Zaten bütçen belli ise onların önerdikleri şeyler aşağı yukarı aynı oluyor. Listede marka model ve fiyatlar yazacak, o listeyi burada paylaşırsan eğer sana daha detaylı yardımcı olmaya çalışırız. Çünkü Vatan'ında elinde her zaman bizlerin önerebildiği parçalar olmuyor.. Kişisel olarak önerebileceğim ise AMD sistem toplaman. Ryzen serisi f/p olarak çok iyidir.

Vatan Bilgisayar'ın bunca yılda piyasaya göre daha pahalı fiyata satıp ama hala batmama sebebi sen ve senin gibi düşünen insanların sayesinde. İlla bir gideyim, alacağım ürünü görüp dokunayım, adam gözümün önünde toplasın, parası fazla olsun farketmez, yeter ki oradan olsun diye düşünen zihniyet kazık yemeye mecburdur. Çok zor durumda kalmazsam uğramam bile Vatan Bilgisayar'a.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı