10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Monitör yok hocam arttırdığım kadarıyla kalanı monitör seçicem ama 1 ay sonra alıcam monitörü bu sistemi evdeki tüplü monitörde kullanıcam bir süre :cry: Hepsini ayrı sitelerden getirebildiğim kadar en ucuza getirmeye çalışacağım üstteki sekmeleri görürseniz eğer yandı gözlerim :)

Tüplü monitörde 1080Ti :yokartık: Allahım sana geliyorum. Bence 4K monitörü HD5450 ekran kartına tak daha az travmatik hasara uğrarsın. :LOL:

@xFriendly Kafan çalışıyor belli ki, bir ara 65 sayfa süren konu vardı, aynı böyle pahalı sistem toplama konusu falan. O kadar uzun yazılara rağmen hiç bir şey öğrenemedi. Atomuna kadar iniyor millet atlatmak için ama sonunda konu sahibi gidip basit sorular sormaya devam ediyor. :D

Ben buraya ilk geldiğimde ilk i5 4460 sistem önerisi konusu açtım o konuda birbirinden alakasız 3 mesaj vardı tatmin olmadım gittim daha sonra i7 4790K aldım. Yani burada bana hiç kimsenin bir yardımı dokunmadı alacağım sistemde ben burayı kendi kendime takip edip topladım neredeyse. Bu gerçeğe rağmen öneri alıp kaçan nankör kedi misali davranmadım. :) İnsan bir şekilde buraya bir vakit takıldığı zaman bir daha ayrılması zor oluyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı