10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Hıyar çıkacak siteyi önerecek kadar "hıyar" değiliz.
Estağfurullah hocam size kastetmedim ben yani site bu ne bileyim ne olacağı belli olmuyor hiç bir sitenin Türk milleti yapar mı yapar yani sizin fikrinize bir şey demek istememiştim

Tüplü monitörde 1080Ti Allahım sana geliyorum. Bence 4K monitörü HD5450 ekran kartına tak daha az travmatik hasara uğrarsın.

Tüplü monitörde 1080Ti Allahım sana geliyorum. Bence 4K monitörü HD5450 ekran kartına tak daha az travmatik hasara uğrarsın.
Monitörü 1 ay sonra falan alıcam hocam. O süreçte tüplü monitör ile idare edeceğim tabi 1080Ti'ı görüp patlamazsa

Son düzenleyen: Moderatör:
@xFriendly Hadi artık karışmıyorum, güvendim saçma sapan seçimler yapmayacağından eminim. Öyle böyle sende öğrendin sistem toplamayı, artık öneri almayı bırakıp konu konu gezer öneri yaparsın.

@ShadYaqz Genelde değil hep öyle oluyor!

Ben @xFriendly den çok memnun kaldım, genelde en baba üyeler el birliği ile en mantıklı kusursuz sistemi toplasa da konu açıklamalar ile 50 sayfa uzasa da konu sahibi gider en kötü tercihleri yapar.

@xFriendly Kafan çalışıyor belli ki, bir ara 65 sayfa süren konu vardı, aynı böyle pahalı sistem toplama konusu falan. O kadar uzun yazılara rağmen hiç bir şey öğrenemedi. Atomuna kadar iniyor millet atlatmak için ama sonunda konu sahibi gidip basit sorular sormaya devam ediyor.

Ben buraya ilk geldiğimde ilk i5 4460 sistem önerisi konusu açtım o konuda birbirinden alakasız 3 mesaj vardı tatmin olmadım gittim daha sonra i7 4790K aldım. Yani burada bana hiç kimsenin bir yardımı dokunmadı alacağım sistemde ben burayı kendi kendime takip edip topladım neredeyse. Bu gerçeğe rağmen öneri alıp kaçan nankör kedi misali davranmadım. İnsan bir şekilde buraya bir vakit takıldığı zaman bir daha ayrılması zor oluyor.

İfadeler: GCN
Muhtemelen oda denim konumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…