Bence 10.000 TL para veriyorsa şu anda piyasadaki en iyi ekran kartını ve işlemciyi alması gerekir. Çünkü FPS veren bileşenler bunlar zaten arkadaş içinde oyun performansı önemliymiş. Geriye kalan bileşenler nasıl desen olur anakartın kasanın PSU'nun falan oyunlara bi etkisi yok. Ben GTX 1080 Ti alması taraftarıyım. Kendisi de başta öyle istemiş zaten bırakın onu alsın. Monitörü de 2K bir monitör alması yeter bence bütçeyi de fazla aşmamak gerek diye düşünüyorum.
Bence 10.000 TL para veriyorsa şu anda piyasadaki en iyi ekran kartını ve işlemciyi alması gerekir. Çünkü FPS veren bileşenler bunlar zaten arkadaş içinde oyun performansı önemliymiş. Geriye kalan bileşenler nasıl desen olur anakartın kasanın PSU'nun falan oyunlara bi etkisi yok. Ben GTX 1080 Ti alması taraftarıyım. Kendisi de başta öyle istemiş zaten bırakın onu alsın. Monitörü de 2K bir monitör alması yeter bence bütçeyi de fazla aşmamak gerek diye düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum hemfikir olduğunuz için. Ancak diğer bileşenler de kaliteli olmalı ki böyle bir sistemi sorunsuz akıcı şekilde çalıştırabilmeli. Monitörü 1 ay sonra kadar alacağım 2k 144Hz düşünüyorum.
Benim ürünler ancak haftaya çarşamba gibi elimde olur. Sinerji hazretleri yarın çalışmıyormuş. Bugün keyfi yatacaklarmış, yarın çalışmayacaklarmış yarından sonra da yetişmez depodan diyor pazartesi anca çıkar dedi. Telefonda konuşmasını bilmez etmezin teki memnuniyetsiz bir adam konuşuyordu silah zoruyla. O sinerjiyi öve öve bitiremeyenlere kızdım şu an. [emoji35] [emoji35]
Bu kadar para veriyosun , internet üzerinden hepsiburada.com gibi sitelerden tek tek almak yerine Vatan Bilgisayar'dan alın derim. Vatan Bilgisayar garanti yönünden çoğu site ve mağazadan iyi bir alternatif. Eğer ürün bozuk veya hasarlı çıkarsa da hiçbir sorunla karşılaşmazsınız Vatan'a gidip teslim edersiniz. Hepsiburada.com gibi sitelerden ürünün hasarlı gelme ihtimali biraz daha yüksek, ürünü geri yollamak için kargoyla uğraşırsınız.
Bu kadar para veriyosun , internet üzerinden hepsiburada.com gibi sitelerden tek tek almak yerine Vatan Bilgisayar'dan alın derim. Vatan Bilgisayar garanti yönünden çoğu site ve mağazadan iyi bir alternatif. Eğer ürün bozuk veya hasarlı çıkarsa da hiçbir sorunla karşılaşmazsınız Vatan'a gidip teslim edersiniz. Hepsiburada.com gibi sitelerden ürünün hasarlı gelme ihtimali biraz daha yüksek, ürünü geri yollamak için kargoyla uğraşırsınız.
Hibeye verecek param yok maalesef, vatan fiyatları etrafa göre uçuk kaçık ve orası bir bilgisarcı donanımcı olmadığından her bilgisayar bileşenlerinin her modeli elinde olmayabiliyor. Ben kendi bilgisayarımı yalnızca kasayı 7500~ 'e topladım oda yine 1 site olsun diye ortalama bir 300 400 lira fazla verdim 6 parçayı 1 sitede topladım. Vatanda aynısı yoktu benzeri düşük modelli M modelli anakart vardı ve fiyat 800 900 oynuyordu ortalama. Gerek yok Vatana falan çok güzel sitelerde çok güzel paralara çok güzel sistemler var yeter artık vatana para yediremeyeceğim. İşime gelmedikçe kullanmam daha da vatanı. Ben vatanın üzerinde oturuyorum bu arada bizim burada ki tüm personelleri tanırım yıllardır ve sana yemin ederim beyaz eşya bölümündeki kızı OEM'e aldılar o gün bugündür bitti benim için vatan.
Tarih itibari ile 5 günü bulmuş bir sipariş ellerinde var olmasına rağmen daha hiç bir gelişme yok. Aradığım zaman beyfendinin "off yine mi sen" gibi tavırlı telefonu açmasından ve konuşmasından bıktım. Ben aramaktan bıktım onlar bıkmadılar. Teslim edecek olsam sipariş tarihine baksalar kargo bana gelene kadar bu süreç zaten dolmuş olacak. Sinerji bilgisayarı övüp Nanokatalog geç gönderiyor diyenlere biraz kırgın ve de kızgınım Nanokatalogtan sipariş vermiş olsaydım muhtemelen şu an PC'm başında oyun oynuyor olurdum. Sinerji benim için bir rezillik oldu umarım ürünlerde sorun çıkmaz bunca zaman beklediğime değer sorunsuz bir şekilde kullanırım. Bu arada @Histoia hocam ürünleri test etmiyorlarmış. Onun için ek işlemler varmış ve bunu bana belirtmediler bile. Ben her ürünü test edip yolluyorlar sandım. Her neyse elimde boş kasa ve harddisk ile öyle saf saf beklemedeyim. Muhtemelen yarın öğlen itibari ile kargoya verilmezse ürünler bir haber alamazsam iptal edeceğim.