2K 32 inch monitör tavsiyesi

Bütçe
9000

Tolga045

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. 32 inch civarı 2K çözünürlükte ve 144Hz üzeri bir monitör arıyorum.
1. MSI MAG 32CQ6F 31.5" 180Hz 0.5ms
2. Samsung Odyssey G5 G55C LS32CG552EUXUF 32" 1 ms 165 Hz.

Bu iki model arasında kaldım. Sizden gelecek önerileri de bekliyorum. Bütçem 9bin TL civarı.

Buna bakabilirsiniz hocam:
yazdığım monitörlerin paneli va olması lazım senin önerdiğin ıps panel sanırsam aralarında ne fark var hocam. bunu önerme sebebiniz nedir. teşekkürler iyi akşamlar

Yazdığım monitörlerin paneli VA olması lazım senin önerdiğin IPS panel sanırsam aralarında ne fark var hocam. Bunu önerme sebebiniz nedir? Teşekkürler iyi akşamlar

Hocam IPS panel genel olarak VA'dan daha kalitelidir ve VA panellerde genelde ghosting problemi olur o yüzden attığım daha mantıklı.

Bütçeni arttırma şansın varsa Samsung G65B ödeniririm. 2 hafta önce 27 inch boyutunu aldım aşırı memnunum. Renkleri, parlaklığı çok iyi. Başka hiç bir monitörde görmediğim curved monitörde pivot özelliği de var.

Hocam IPS panel genel olarak VA'dan daha kalitelidir ve VA panellerde genelde ghosting problemi olur o yüzden attığım daha mantıklı.
curved model düşünüyorum. var mı hocam başka önerebileceğin model

Bütçeni arttırma şansın varsa Samsung G65B ödeniririm. 2 hafta önce 27 inch boyutunu aldım aşırı memnunum. Renkleri, parlaklığı çok iyi. Başka hiç bir monitörde görmediğim curved monitörde pivot özelliği de var.
aklımda olsun ilgin için çok teşekkürler. hayırlı akşamlar hocam

Curved model düşünüyorum. Var mı hocam başka önerebileceğin model

Aklımda olsun ilgin için çok teşekkürler. Hayırlı akşamlar hocam

O zaman buna bakın hocam:

O zaman buna bakın hocam:
eline emeğine sağlık kral teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı