Aklınızdakiler gayet güzel ikisinden birini seçip alabilirsiniz. Bana soracak olursanız Bianchi'yi almak daha mantıklı.
Ghost Kato Base. Türkiş Bianchi yerine Alman malı Ghost tercih ederim.Baska bulamazsam Bianchi'yi tercih edicem sanırım.
2324 te gidonda zaman zaman gevşeme farkettiniz mi? Böyle elle zorlayinca milimetrik bi oynamadan bahsediyorum.Hocam bisiklet foruma kayıt olup oradan destek alın.
![]()
Carraro Force 970 HD 29 Jant 27 Vites Dağ Bisikleti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Carraro Force 970 HD 29 Jant 27 Vites Dağ Bisikleti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Carraro Force 970 HD 29 Jant 27 Vites Dağ Bisikleti özelliklerini incele, 11.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Carraro 806 Elite HD 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Carraro 806 Elite HD 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Carraro 806 Elite HD 28 Jant 24 Vites Erkek Şehir Bisikleti özelliklerini incele, 13.040,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
LEGARDA 2324 MSM H
GEOMETRİ 41cm 46cm 51cm 56cm 1 410mm 460mm 510mm 560mm 2 578,5mm 572mm 570mm 573,8mm 3 140mm 140mm 140mm 140mm 4 73° 73° 73° 73°mossobisiklet.com
Bisikletler geçen aylarda 10K'dan aşağı idi. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. XC150 kullandım hatta çalındı konu açmıştım. Şuanki fiyatını haketmiyor.
Şu an 2324 MSM H kullanıyorum eğer istediğin bir soru varsa sorabilirsin bisiklet hakkında.
Dağ yollarında sürmeyeceksen eğer trekking denilen şehir bisikletlerine bakmani öneririm. Şehir içi asfaltta, bozuk yollarda, hafif kumlu toprak yollarda birebir. Hem hafif hem seri. Sürüşü çok keyifli.Arkadaşlar, bisiklet alacağım. Bütçem 10K'ya kadar öneriniz varsa duymak isterim, ben karar vermede biraz zorlanıyorum.
Şu anlık aklımda, Bianchi aspid 27.5 ve Kron XC150 27.5 var.
2324'te gidonda zaman zaman gevşeme fark ettiniz mi? Böyle elle zorlayinca milimetrik bir oynamadan bahsediyorum.
Dağ yollarında sürmeyeceksen eğer trekking denilen şehir bisikletlerine bakmani öneririm. Şehir içi asfaltta, bozuk yollarda, hafif kumlu toprak yollarda birebir. Hem hafif hem seri. Sürüşü çok keyifli.
Şuan genel bir problem olduğunu anladım işteEvet hocam daha geçen gün sıktım gidonun vidasını. Ben çukura düşmüştüm birkaç sefer ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Genel bir problem mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.