10.000 TL'ye bisiklet önerisi

Gotcha1g

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bisiklet alacağım. Bütçem 10K'ya kadar öneriniz varsa duymak isterim, ben karar vermede biraz zorlanıyorum.

Şu anlık aklımda, Bianchi aspid 27.5 ve Kron XC150 27.5 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Carraro Force 970
2.5 yıldır aktif kullanıyorum inanılmaz keyifli bir sürüşü var.
Gidonun geniş olması cok iyi kontrol saglıyor.
Maşa gayet iyi
Altus aktarıcı gayet yeterli bu seviyede, tourneyden kat kat iyidir.
Frenlere hiç bakım yapmama ragmen hala aldıgım gun gibi harika çalısıyor

Hocam bisiklet foruma kayıt olup oradan destek alın.

Bisikletler geçen aylarda 10K'dan aşağı idi. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. XC150 kullandım hatta çalındı konu açmıştım. Şuanki fiyatını haketmiyor.

Şu an 2324 MSM H kullanıyorum eğer istediğin bir soru varsa sorabilirsin bisiklet hakkında.

Son düzenleme:
Hocam bisiklet foruma kayıt olup oradan destek alın.

Bisikletler geçen aylarda 10K'dan aşağı idi. Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz. XC150 kullandım hatta çalındı konu açmıştım. Şuanki fiyatını haketmiyor.

Şu an 2324 MSM H kullanıyorum eğer istediğin bir soru varsa sorabilirsin bisiklet hakkında.
2324 te gidonda zaman zaman gevşeme farkettiniz mi? Böyle elle zorlayinca milimetrik bi oynamadan bahsediyorum.

Arkadaşlar, bisiklet alacağım. Bütçem 10K'ya kadar öneriniz varsa duymak isterim, ben karar vermede biraz zorlanıyorum.

Şu anlık aklımda, Bianchi aspid 27.5 ve Kron XC150 27.5 var.
Dağ yollarında sürmeyeceksen eğer trekking denilen şehir bisikletlerine bakmani öneririm. Şehir içi asfaltta, bozuk yollarda, hafif kumlu toprak yollarda birebir. Hem hafif hem seri. Sürüşü çok keyifli.

2324'te gidonda zaman zaman gevşeme fark ettiniz mi? Böyle elle zorlayinca milimetrik bir oynamadan bahsediyorum.

Dağ yollarında sürmeyeceksen eğer trekking denilen şehir bisikletlerine bakmani öneririm. Şehir içi asfaltta, bozuk yollarda, hafif kumlu toprak yollarda birebir. Hem hafif hem seri. Sürüşü çok keyifli.

Evet hocam daha geçen gün sıktım gidonun vidasını. Ben çukura düşmüştüm birkaç sefer ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Genel bir problem mi var?

Evet hocam daha geçen gün sıktım gidonun vidasını. Ben çukura düşmüştüm birkaç sefer ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Genel bir problem mi var?
Şuan genel bir problem olduğunu anladım işte 😀 Bisikletforumda bir kişide görmüştüm bu problemi sonra kendimde yaşadım. Bir sorayim dedim. Gidon boğazının altındaki vida gevşiyor sanırım, ben onu sıktim iki kere sonraları pek o milimetrik oynama olmadı. O gidon bağlantısı olan 4 tane vida değilde, altindaki yere bakan vida. Neyse zaten önemli bir problem değil. Etkilemiyor hiçbiseyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı